Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Αδέσποτο κουτάβι εμφανίζεται κάθε μέρα με ένα φύλλο – Δεν πάει το μυαλό σας γιατί! (βίντεο)

Απίστευτο! Τελικά έχουμε να μάθουμε ακόμα πολλά από τα ζώα…


Οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης σκύλου θα σας πει ότι αυτό που νοιάζει περισσότερο τα σκυλιά είναι το φαγητό.

Τα σκυλιά έχουν την τάση να χοροπηδάνε και να γαβγίζουν όταν οι ιδιοκτήτες τους προετοιμάζουν το φαγητό τους. Είναι εκείνα που παρακαλάνε στο τραπέζι και παραλαμβάνουν οτιδήποτε προσγειώνεται στο πάτωμα. Ορισμένα σκυλιά πηδάνε και κλέβουν το φαγητό από τα χέρια του ιδιοκτήτη τους την ώρα που τρώει.

Τα σκυλιά μπορεί να λατρεύουν το φαγητό, αλλά η Orawan Kaewla-iat γνωρίζει μια αξιοσημείωτη εξαίρεση.

Η Kaewla-iat είναι κάτοικος του Krabi της Ταϊλάνδης και κάθε μέρα βγαίνει έξω για να ταΐσει τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν στην περιοχή της.

Τα περισσότερα σκυλιά παίρνουν το φαγητό τους και φεύγουν, αλλά ένας σκύλος που ονομάζεται Tua Plu πάντα φροντίζει να δείξει στην Kaewla-iat το πόσο ευγνώμων είναι.
 



Κάθε μέρα, ο αδέσποτος σκύλος και η μητέρα του σταματούν για ένα μπολ με ρύζι, αλλά ο Tua Plu προσφέρει πάντα ένα δώρο για να δείξει την ευγνωμοσύνη του.

«Όταν πεινάει, προσφέρει κάτι για να φάει,» έγραψε η Kaewla-iat σε μια ανάρτησή της στο Facebook. «Κάθε μέρα εμφανίζεται με ένα αντικείμενο στο στόμα του – συνήθως ένα φύλλο και μερικές φορές ένα κομμάτι χαρτί. Πριν να ταΐσω τα άλλα σκυλιά, πρέπει να ταΐσω πρώτα τον Tua Plu και τη μαμά του.»

Κανείς δεν ξέρει πώς έμαθε ο Tua Plu για την αξία της προσφοράς και η κίνησή του έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις