Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;;; Έδωσαν άδεια για προεκλογική συγκέντρωση Τούρκου υποψηφίου προέδρου στη Θράκη!

Του Δημήτρη Κυπριώτη
Ναι είναι αλήθεια και γεγονός!! Θα τρελαθούμε εντελώς! Έδωσαν άδεια για προεκλογική συγκέντρωση Τούρκου
υποψηφίου προέδρου στη Θράκη!
Όταν τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης απαγόρευσαν προεκλογικές συγκεντρώσεις Τούρκων υποψηφίων στα εδάφη τους, η Ελληνική κυβέρνηση για μια ακόμη φορά δεν  μπορεί να σταθεί στο ελάχιστο ύψος αξιοπρέπειας!
Αλλά για ποιες κυβερνήσεις μιλάμε; Για αυτές που παρέδωσαν Εθνική κυριαρχία, που εφαρμόζουν Διεθνείς Δανειακές Συμβάσεις και Μνημόνια χωρίς να ψηφίζονται από το Κοινοβούλιο, που ξεπουλάνε και υποθηκεύουν το δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της χώρας;
Και ζητάμε από τις κυβερνήσεις αυτές και ειδικά αυτήν που κυβερνά τώρα να κάνει έστω και το ελάχιστο , να απαγορεύσει δηλαδή στον υποψήφιο της τουρκικής αντιπολίτευσης Μουχαρέμ Ιντζέ, να κάνει προεκλογική ομιλία στη Θράκη; Αστεία πράγματα.  Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Εθελόδουλοι μέχρι αηδίας.
Δεν φτάνουν οι απειλές της Τουρκίας και ειδικά αυτού του συγκεκριμένου υποψήφιου που έχει επίσημη θέση την εισβολή και αρπαγή 18 νησιών μας, αλλά θέλουμε να έρθει να μας το πει κατάμουτρα και εδώ στην Κομοτηνή και στη Ξάνθη.


Δεν αρκούν τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας που κρατούνται  παράνομα  όμηροι στις φυλακές του Ερντογάν, δεν φτάνουν τα Ίμια και οι διεμβολισμοί  των σκαφών μας, για αυτό και η κυβέρνηση της κολοτούμπας δίνει στεγνά  τη Μουσουλμανική μειονότητα  στους Τούρκους ως Τουρκική!
Και καλά η κυβέρνηση αυτή, το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα που βρίσκεται; Βλέπει; Ακούει; Και τι κάνει; Ούτε μια απλή διαμαρτυρία ή ερώτηση για τα μάτια του κόσμου δεν έκανε.
Εθισμένοι πλέον όλοι τους στην ενδοτικότητα και στις υποχωρήσεις, δεν καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα. Μας φτύνει κατάμουτρα το πολιτικό σύστημα της Τουρκίας και εμείς τους επιτρέπουμε να στήσουν πανηγύρια και να χορεύουν καρσιλαμάδες στη Θράκη!!
Αθάνατες ελληνικές πολιτικές ραγιάδικες ηγεσίες!
Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α. και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις