Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Παν. Λαφαζάνης: Να σταλούν σε ειδικό Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι Νετανίαχου, Λίμπερμαν και Ιζαχώτ.

Παν. Λαφαζάνης: Να σταλούν σε ειδικό Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι Νετανίαχου, Λίμπερμαν και Ιζαχώτ.

Συναντήσεις της ΛΑ.Ε και της Διεθνούς Επιτροπής για την Ειρήνη στη Συρία, στη Βηρυτό με τον εμβληματικό κόκκινο Υπουργό του Λιβάνου Μισέλ Έττε, την Παλαιστινιακή Οργάνωση Χαμάς και το παγκόσμιο δίκτυο Αλ Κουτς υποστήριξης της Παλαιστίνης!


Παν. Λαφαζάνης: Να σταλούν σε ειδικό Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι Νετανίαχου, Λίμπερμαν και Ιζαχώτ. Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη αποτελεί την ύστατη πράξη ελπίδας για να μην κυλήσει η ανθρωπότητα στον ολοκληρωτισμό και στη πιο φρικτή βαρβαρότητα
Η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη και τους Κώστα Ήσυχο, Διονύση Φλαμιάτο και τους εκπροσώπους της Διεθνούς Επιτροπής για την Ειρήνη στη Συρία, Β. Πισσία και Μ. Τικτόπουλο, συνέχισαν σήμερα τις σημαντικές συναντήσεις στη Βηρυτό.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία έγινε δεκτή στο σπίτι του Μισέλ Έττε, του εμβληματικού κόκκινου Υπουργού και παλαίμαχο προοδευτικό πολιτικό με μεγάλη κοινωνική ακτινοβολία!  Ο τελευταίος εξέφρασε την εκτίμηση του για τον Ελληνικό Λαό, την ιστορία και τους αγώνες του. Τόνισε δε με έμφαση, ότι σε αντίθεση με τη Δύση, ο Αραβικός Κόσμος ποτέ δεν διακατείχετο, ούτε διακατέχεται από αντισημιτικά αισθήματα, ενώ χαρακτήρισε ως μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τις πρόσφατες δολοφονίες αμάχων στην Παλαιστίνη.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης με τον Γιασίν Χαμούντ Διευθυντή του Παγκόσμιου Δικτύου Οργανώσεων κινημάτων και προσωπικοτήτων Αλ Κουτς, υποστηρικτή του Παλαιστινιακού αγώνα. Ο Γιασίν Χαμούντ ανέπτυξε τη δράση και τους στόχους του Αλ Κουτς, εξήρε την πρωτοβουλία της ΛΑ.Ε για ένα ευρύτατο μέτωπο από τα Βαλκάνια έως τη Μέση Ανατολή κατά του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού, με αιχμή το Παλαιστινιακό και υπογράμμισε ότι η ΛΑ.Ε είναι αυτοδίκαια μέλος του δικτύου Αλ Κουτς.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία είχε επίσης σημαντική συνάντηση γνωριμίας και ουσίας με τη Χαμάς και με τον επικεφαλής της οργάνωσης στο Λίβανο Αλί Μπαράκι, από τα πρώτα ηγετικά στελέχη της στα γραφεία της οργάνωσης στη Βηρυτό. Η αντιπροσωπεία της Χαμάς ενημέρωσε την Ελληνική Αντιπροσωπεία για την φρικτή κατάσταση στη Γάζα και τις Ισραηλινές θηριωδίες, ευχαρίστησε τον Ελληνικό Λαό για την άμεση κινητοποίηση του στην Ισραηλινή πρεσβεία κατά των Σιωνιστών, η οποία προβλήθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης στη Μέση Ανατολή.
Η αντιπροσωπεία της Χαμάς ζήτησε την βοήθεια της Ελλάδας στην περίθαλψη των τραυματιών παλαιστινίων, την ενεργή υποστήριξη του Παλαιστινιακού Αγώνα και μέσα από την Ευρωβουλή δια του ευρωβουλευτή της ΛΑ.Ε Νίκου Χουντή. Τόνισε δε, ότι κάθε Παρασκευή θα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ και πως στις αρχές Ιούνη διοργανώνεται πολύ μεγάλη Παλλαϊκή Παλαιστινιακή συγκέντρωση στα σύνορα!
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία τόνισε ότι αυτήν την ώρα χρειάζεται η ενότητα και η κοινή δράση όλων των δυνάμεων που αγωνίζονται για ελεύθερη Παλαιστίνη και Παλαιστινιακό κράτος όπως προτείνεται από τις παλαιστινιακές αρχές, καθώς και όλων των δυνάμεων που μάχονται με συνέπεια τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τον σιωνισμό για την συντριβή τους προς όφελος προοδευτικών και δημοκρατικών εξελίξεων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις