Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Δήλωση-«ΒΟΜΒΑ» για ΣΥΡΙΖΑ και εκλογές: Τι ετοιμάζουν και γιατί υπάρχει αυξημένη φτώχεια

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Μία δήλωση που προκαλεί έντονο προβληματισμό, έκανε ο πρώην «σύντροφος» του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον επικεφαλής της ΛΑΕ, μιλώντας, στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και την εκπομπή του, Γιώργου Τράγκα, μεταξύ άλλων δήλωσε, σε σχέση με τις εκλογές:
Ο Αλέξης Τσίπρας τρέμει την αποχώρηση του από την πρωθυπουργία. Κοιμάται και ξυπνάει με ένα πράγμα να κάνει εκλογές να αιφνιδιάσει τους πάντες και μετά τις εκλογές να πιστεύει ότι μπορεί να μείνει στο κάδρο
(…)
 Ξέρει πως δεν θα κερδίσει τις εκλογές και θέλει να πάρει ένα ποσοστό που θα ανακόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ και θέλει να είναι δεύτερος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό έτσι ώστε η ΝΔ την επόμενη ημέρα των εκλογών να χρειάζεται έναν συνέταιρο.
 Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή και ο Αλέξης Τσίπρας να παίξει το χαρτί της λύσης του Σκοπιανού. Εάν βλέπει πανωλεθρία στις εκλογές δεν αποκλείεται να τραβήξει τις εκλογές και πέρα από την τετραετία.
«Να τραβήξει τις εκλογές και πέρα από την τετραετία»!
Τι σημαίνει αυτό; Πως θα συμβεί; Παραβιάζοντας το Σύνταγμα;
Η δήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς γίνεται από ένα πολιτικό πρόσωπο που προέρχεται από τον ίδιο κομματικό κορμό με τον πρωθυπουργό.


Τόνισε επίσης, από την δική του οπτική γωνία, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα κόμμα που είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Είπε επίσης πως το κόμμα είναι σε βαθύτατη σήψη και παρακμή απόψεων λέγοντας πως δεν έχουν όραμα, στόχο και καμία ελπίδα για τον τόπο.
Απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ πλέγμα σχέσεων και διαπλοκής με επιχειρηματίες αναφέροντας χαρακτηριστικά τις τηλεοπτικές άδειες.
Τέλος άφησε να εννοηθεί πως την κυβέρνηση συμφέρει να υπάρχει αυξημένη φτώχεια, καθώς ο «φτωχός», όπως είπε, αρπάζει το ψίχουλο που του πετάνε με ευγνωμοσύνη, μη έχοντας πολλές απαιτήσεις και άρα, συμπληρώνουμε εμείς, ψηφίζει αυτόν που το του πετάει, εν προκειμένω την κυβέρνηση.
Πηγή : el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις