Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΤΡΕΜΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!! Γιάννης Μπουτάρης: Ήταν εφιαλτικό αυτό που έζησα - Με χτυπούσαν σε όλο μου το σώμα

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης θα περάσει το βράδυ, για προληπτικούς λόγους, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης,
Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δέχτηκε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, επίθεση από μερίδα συμμετεχόντων στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στον Λευκό Πύργο.


Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε στο Thestival.gr: "Οι εξετάσεις μου είναι καλές. Για προληπτικούς λόγους οι γιατροί θέλουν να περάσω το βράδυ στο νοσοκομείο. Ήταν εφιαλτικό αυτό που έζησα, αλλά δεν θέλω να κάνω άλλες δηλώσεις σήμερα. Θα τα πούμε τη Δευτέρα".




Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει ποιοι ήταν οι άνθρωποι που τον χτύπησαν, ο δήμαρχος είπε: "Δεν πρόσεξα ποιοι ήταν. Έχω ορισμένες καθαρές καταστάσεις στο μυαλό μου για το πώς ξεκίνησε η ιστορία, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Παντού με χτύπησαν. Ήταν κάμποσοι. Με χτυπούσαν παντού. Κλωτσιές μπουνιές, τα πάντα. Αυτοί δε νομίζω ότι ήταν Πόντιοι. Με τους Πόντιους έχω καλή σχέση". 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ!

Λίγο πριν τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για το περιστατικό, ενώ κατάθεση έδωσε και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα.

Πηγή: thestival.gr, πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ - ΜΠΕ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις