Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Καρανίκας: «Επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον Μπουτάρη;» ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

Παίρνοντας ώθηση από τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Καρανίκας ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό του, θέτοντας το ερώτημα προς…
δημόσια διαβούλευση. 

Πρώτα έβαλε όλο του το «είναι», για να προωθήσει τη νομιμοποίηση της κάνναβης. Στη συνέχεια ανέβασε μία selfie στο λογαριασμό του στο Facebook, παρέα με μία drag queen, η οποία δηλώνει «τον γουστάρω, ακουμπάει την ψυχή μου». 



Ο λόγος για τον Νίκο Καρανίκα, τον γνωστό αρνητή στράτευσης, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφό πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποφάσισε να στήσει «λαϊκό δικαστήριο» από το λογαριασμό του στο Facebook.



Στη λεζάντα ο Καρανίκας σχολιάζει: «Δεν φτάνει να καταδικάσουμε τον φασισμό. 
Δεν φτάνει να καταδικαστεί ο φασίστας. Πρέπει παράλληλα να απαντήσουμε αν επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί αυτός ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον δήμαρχο;». 

Παίρνοντας ώθηση από τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το Σάββατο, σε εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπου τον ξυλοκόπησαν, με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, πριν τον φυγαδεύσει άρον άρον η ασφάλειά του, ο Καρανίκας ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. 

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Μπουτάρης, που προσπαθεί να αποφύγει τον όχλο που τον ακολουθεί, ενώ στο πλάι είναι ένας άντρας με ένα κοριτσάκι στα χέρια του, που δείχνει προς τον δήμαρχο με μία απαξιωτική έκφραση. 

H ανάρτηση στο facebook:



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις