Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ! ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!

Θα πρέπει, να το παραδεχτούμε: όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «΄Οποιος έχει πολύ πιπέρι, βάζει και στα λάχανα». Κι εγώ, θα το παραφράσω και θα πω:
΄Οποιος έχει πολλούς ήρωες, χαρίζει και στους γείτονες. Αφού, «γιατί, να το κρύψωμεν άλλωστε;» Από αρχαιοτάτων έως και συγχρόνων χρόνων, η Ελλάδα έχει, να επιδείξει απειράριθμους ήρωες, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους λαούς, που τους ψάχνουν με τα κυάλια.
Και τι να κάνουν οι καρακατακαημένοι; ΄Εχουν τις ακόλουθες επιλογές:
1) Δημιουργούν ήρωες – καρτούν, όπως Αμερική: Σούπερμαν, Σπάιντερμαν, Μπάτμαν και πάει λέγοντας.
2) Μετατρέπουν τους βάρβαρους και αιμοσταγείς σφαγείς σε ήρωες, όπως Τουρκία και Κεμάλ.
3) Κλέβουν ήρωες άλλων χωρών και αυταπατώνται, ότι είναι δικοί τους. ΄Οπως οι φίλτατοι Σκοπιανοί με το Μέγα Αλέξανδρο και οι αγαπητοί Αλβανοί με τον Αχιλλέα και τους ήρωες του ’21.
Και λέγε λέγε βρίσκονται κι άλλοι παραέξω, που το χάφτουν το παραμύθι. Και άντε μετά, να αποδείξεις, ότι δεν είσαι ελέφαντας!
Και δε σταματούν εδώ. Αλλά παραχαράσσουν την ιστορία και διαδίδουν όποια πα@@ριά κατεβάσει το ξερό τους. Μάθαμε, ας πούμε πρόσφατα, από το γειτονάκι μας, τον Ταγίπ, ότι οι ΄Ελληνες, λέει, έκαψαν τη Σμύρνη. ΄Ελα, σοβαρολογείς τώρα; Και τόσα χρόνια τα μαθαίναμε στραβά; Δίκιο θα είχε τελικά εκείνη η πανεπιστήμων, η Ρεπούση, που μιλούσε για «συνωστισμό» στη Σμύρνη. Να δεις, που είχαν τέτοια τσαντίλα οι ΄Ελληνες, που περίμεναν στην ουρά, να μπουν στα καράβια, για να πάνε κρουαζιέρα, που είπαν: «Δε βάζουμε και μια φωτιά, να περάσει η ώρα;» Και την παρακολουθούσαν με ευχαρίστηση, όπως ο Νέρωνας, ένα πράγμα!
Αλλά, να μη μας κακοφαίνεται, που οι «ξένοι» παραχαράζουν την ιστορία μας, γιατί οι πρώτοι διδάξαντες ήταν οι δικοί μας: Αυτοί οι «προοδευτικοί» αριστεροφασίστες, που μας είπαν, ότι όσα μάθαινε η δική μου γενιά (των πενηντάρηδων) στο σχολείο ήταν παραμυθάκια της Χαλιμάς. Ενώ αυτοί τα ξέρουν από πρώτο χέρι: ούτε χορός του Ζαλόγγου υπήρξε, ούτε κρυφό σχολειό, ούτε μικρασιατική καταστροφή, ούτε γενοκτονία των Ποντίων!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)
Και κατ’ αυτόν τον τρόπο φθάνουμε, η ιστορία, που θα διδάσκονται πλέον τα παιδιά, να είναι άλλ’ αντ’ άλλων. Και, αν νομίζουμε, ότι όλα αυτά γίνονται τυχαία από 5 παλαβούς, που βρέθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας, λυπάμαι, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
1) Υπάρχει σχετική κάρτα ILLUMINATI, που έχει τίτλο «REWRIGHTING HISTORY» (ξαναγράφοντας την ιστορία)
2) Υπάρχει όρος στο Υπερμνημόνιο, ώστε τα παιδιά, να παψουν, να διδάσκονται την ελληνική ιστορία.
Πρόκειται επομένως για οργανωμένο σχέδιο, που προτίθενται, να θέσουν σε εφαρμογή και να υλοποιήσουν σε συνεργασία με τους εγχώριους προδότες, γιατί ως γνωστόν λαός χωρίς ιστορική μνήμη δεν μπορεί, να έχει μέλλον. Επομένως, να μην εφησυχάζουμε, αλλά, να επαγρυπνούμε. Ας ψάχνουμε, τι κρύβεται πίσω από κάποιες ειδήσεις, που εκ πρώτης όψεως, μπορεί, να φαντάζουν αστείες έως και γελοίες. Τα μάτια μας δεκατέσσερα! Δε θα επιτρέψουμε να τους περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις