Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Σοκ στη Ρώμη – Παντρεμένες νοικοκυρές έβγαιναν στο κλαρί [βίντεο]

Άφωνοι έμειναν οι Ιταλοί καραμπινιέροι όταν έκαναν έφοδο σε παράνομους οίκους ανοχής στη Ρώμη και ένα προάστιό της την περασμένη Πέμπτη.


Αντί να βρουν ιερόδουλες από την Ασία και την ανατολική Ευρώπη, όπως περίμεναν, ανακάλυψαν ότι σεξουαλικές υπηρεσίες στους πελάτες πρόσφεραν συνηθισμένες Ιταλίδες νοικοκυρές.

Οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει ύποπτο πήγαινε-έλα σε δύο διαμερίσματα στην ιταλική πρωτεύουσα και το προάστιο Πομέτσια. Κι όπως αποδείχθηκε τα ινστιτούτα μασάζ λειτουργούσαν ως μυστικοί οίκοι ανοχής. Ήταν μάλιστα καλά οργανωμένα. Οι δύο ιδιοκτήτες ηλικίας 42 και 32 ετών είχαν άλλους δύο άρρενες συνεργούς, ενώ είχαν προσλάβει και μια γυναίκα που είχε εργαστεί στο παρελθόν ως μασέζ και είχε αναλάβει τη διεύθυνση των «ινστιτούτων» και το κλείσιμο των ραντεβού.




Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τι οδήγησε τις παντρεμένες νοικοκυρές να κάνουν διπλή ζωή. Οι Αρχες δεν βρήκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι εξωθήθηκαν στην πορνεία και συμπεραίνουν ότι μάλλον ήθελαν να συμπληρώνουν το εισόδημά τους. Οι άνδρες τους, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, είπαν ότι γνώριζαν ότι οι γυναίκες τους είχαν βρει μια παράλληλη απασχόληση σε ινστιτούτα μασάζ, αλλά όχι ότι πρόσφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες.



Οι εκδιδόμενες κρατούσαν μόνον το 40% των αμοιβών τους, το υπόλοιπο ποσό κατέληγε στα χέρια της «διαχειρίστριας» . Όσες διαφωνούσαν, τις απειλούσαν ότι θα έχαναν τη «δουλειά» τους.

«Αν δεν συμφωνείτε σας διώχνουμε», τους έλεγαν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη τους μετά την κατάθεση μιας 20χρονης, η οποία είχε δει τον Δεκέμβριο του 2016 στο Διαδίκτυο μια αγγελία για θέση γραμματέως σε ινστιτούτο μασάζ. Όταν όμως η κοπέλα πήγε εκεί για συνέντευξη, διεπίστωσε ότι για να εξασφαλίσει τη θέση έπρεπε πέρα από δουλειά γραφείου να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες. Αμέσως πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.

Οι ιδιοκτήτες των «ινστιτούτων μασάζ» συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εκμετάλλευση και προαγωγή γυναικών στην πορνεία. Η μαστροπός και οι άλλοι δύο συνεργοί τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ οι νοικοκυρές με τη διπλή ζωή αφέθηκαν ελεύθερες, αφού χαρακτηρίζονται «θύματα» από την ιταλική νομοθεσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις