Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Υπουργός και υπάλληλος ημίγυμνοι & μεθυσμένοι σε κρατικό όχημα

Πολιτικό σκάνδαλο με… ροζ αποχρώσεις ξέσπασε στη ρωσική επαρχία Σαράτοφ, έπειτα από ένα συνηθισμένο έλεγχο ρουτίνας
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας μια τελείως ασυνήθιστη εικόνα μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Φανταστείτε την έκπληξή τους όταν έμαθαν ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές του ερωτικού σκανδάλου!

Μια νεαρή ξανθιά γυναίκα με κόκκινες γόβες και ξεκούμπωτο μαύρο κορμάκι καθόταν στο τιμόνι, ενώ ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και το εσώρουχό του, κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του μαύρου τζιπ, που διέσχιζε το δρόμο με σβηστά φώτα τα χαράματα της 25ης Μαΐου Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως επρόκειτο για κρατικό αυτοκίνητο με επιβάτες τον τοπικό υπουργό Οικονομικών Αλεξάντρ Βισκρεμπέντσεφ και την κρατική υπάλληλο Μαρία Μιστσένκο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και οι δύο επιβάτες είχαν αντικαταστήσει το αίμα τους με… αλκοόλ, ενώ η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να ξυπνήσει τον υπουργό τραβώντας του το πόδι και αποκαλώντας τον χαϊδευτικά «Σάσα» (το υποκοριστικό του Αλέξανδρου στα ρωσικά).

Δεν δίστασε μάλιστα ακόμα και να απειλήσει τους αστυνομικούς ότι θα αντιμετωπίσουν «προβλήματα» όταν ξυπνήσει ο υπουργός!



Ο Βισκρεμπέντσεφ τελικά ξύπνησε, ενώ αφού έδωσε στους άνδρες της τροχαίας τα έγγραφα του μαύρου τζιπ, αλλά και τα δικά του χαρτιά που αποδείκνυαν ότι είναι ο τοπικός υπουργός Οικονομικών, ζήτησε έναν… αναπτήρα για να ανάψει τσιγάρο!

Η γυναίκα δεν είχε μαζί της έγγραφα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Συγγενής της δήλωσε πάντως στη ρωσική τηλεόραση πως η Μιστσένκο αποκλείεται να είχε πιει επειδή βρίσκεται σε «άδεια μητρότητας», ενώ και ο υπουργός, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Οικονομικών φέρεται να βρίσκεται σε άδεια μέχρι το τέλος του μήνα.

Όπως και να έχει, το βίντεο έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να διατάξουν έρευνα για «κακή χρήση κρατικού οχήματος». Αν η σχετική έρευνα καταδείξει πως ο υπουργός ανάγκασε τη νεαρή γυναίκα να καθίσει στο τιμόνι, τότε θα χάσουν και οι δύο τις άδειες οδήγησής τους.

Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, αφού ο τοπικός κυβερνήτης ζήτησε τη σύσταση ειδικής επιτροπής υπό τον αναπληρωτή κυβερνήτη, ώστε να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες και να ληφθεί απόφαση επί του θέματος.

Πηγή από την τοπική διοίκηση υποστήριξε μάλιστα στη διαδικτυακή εφημερίδα Gazeta.Ru πως ο υπουργός πιθανότατα θα απομακρυνθεί από τη θέση του μόλις επιστρέψει από την άδειά του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις