Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

«ΣΑΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ»! ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΤ;

ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Εδώ και λίγες ώρες μια φωτογραφία αλλοδαπού αξιωματικού της Αστυνομίας (δεν έχουμε διασταυρώσει την χώρα καταγωγής του) κάνει τον γύρο του διαδίκτυο!
012
Ο συγκεκριμένος άνδρας διαβάζουμε- χωρίς να μπορούμε για την ώρα να το επιβεβαιώσουμε ή διαψεύσουμε- είναι ο επικεφαλής αξιωματικός των «ΜΑΤ» εναντίον των πολιτών στο Πισοδέρι, χωρίς τα διακριτικά της ταυτότητάς του, φορά το ρουμάνικο εθνόσημο Η διοίκηση της SEEBRIG ανήκει στο Ρουμάνο Brigadier General Tudorică PETRACHE.
35757799_10156411586368427_7844652118538452992_n
Αυτό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!
«Αυτός είναι ο Ρουμάνος διοικητής της ταξιαρχίας SEEBRIG των ματ.
α1
Υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα στο Πισοδερι και την αγριότητα που αντιμετώπισαν τους πατριώτες μας… Μιλάει ελληνικά και αλωνίζει και στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με φίλους που τον έχουν δεί σε πληστειριασμους και κατασχέσεις σπιτιών! Η συγκεκριμένη ομάδα απαρτίζεται από Βουλγαρους, Ρουμάνους, Αλβανούς κλπ και εχουν το κέντρο τους 2 χλμ εξω από τον Τύρναβο. Η Ταξιαρχία SEEBRIG (South-Eastern European Brigade) που αριθμεί 5000 άνδρες, απο 7 κράτη της Βαλκανικής : Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία και Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις στην Λάρισα ετοιμάζονταν ήδη από το 2008, από τον τότε Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Δ.Βούλγαρη και επί Υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη»
ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Οι ερωτήσεις μας!
Γίνονται ένοπλες επιχειρήσεις εντός της επικράτειας από ξένες δυνάμεις, εναντίον του πληθυσμού;
Οι λαλίστατοι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ γιατί σιωπούν;
Η Δικαιοσύνη γιατί αρνείται το ρόλο της στην εξουσία κι αδιαφορεί απέναντι στην κατάλυση του συντάγματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις