Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Αρχαία Συνταγή με 2 υλικά Βοηθούν να Αποβάλλεις Λίπος και Παράσιτα από το Σώμα σου Χωρίς Κόπο!

Αρχαία Συνταγή με 2 υλικά Βοηθούν να Αποβάλλεις Λίπος και Παράσιτα
από το Σώμα σου Χωρίς Κόπο!
Αυτή η σπιτική συνταγή χάνεται στο βάθος του χρόνου και αποτελείται από 2 μόλις υλικά! Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός που θα σας βοηθήσει να
αποβάλλεται τις τοξίνες που βρίσκονται στον οργανισμό σας καθώς και να κάψετε το λίπος από τις τις λιπο-αποθήκες του σώματος σας με φυσικό τρόπο.

Είναι ένα αντίδοτο που με μια σωστή διατροφή και λίγη σωματική άσκηση σίγουρα θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας καθώς πολλοί πόντοι θα εξαφανιστούν από τις περιοχές τοπικού λίπους.
Θα χρειαστείτε :
  • 10 gr Λιναρόσπορο
  • 10 gr αποξηραμένο γαρύφαλλο
Απλά αλέστε τα υλικά και καταναλώστε κάθε πρωί 2 κουτάλια της σούπας με άδειο στομάχι! Μπορείτε να τα ανακατέψετε σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό ή μαζί με το γιαούρτι στο πρωινό σας γεύμα.
Για καλύτερα αποτελέσματα καταναλώστε τη σκόνη για 3 συνεχόμενες μέρες και στη συνέχεια κάντε μια παύση τριών ημερών! Συνεχίστε σε αυτό το μοτίβο για ένα μήνα! Τα αποτελέσματα στην όψη αλλά και στην ευεξία του σώματός σας θα είναι εκπληκτικά
ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Αυτά τα 2 υλικά θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το λίπος και τα παράσιτα

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις