Όπως περιγράφει, η χρονική στιγμή ήταν ιδανική γιατί αναρωτιόμουν αν π.χ. ένα λερωμένο εσώρουχο θα λειτουργούσε ποτέ σαν κρυψώνα χρημάτων.
Συνειδητοποίησα λοιπόν πως αν θες να μάθεις το καλύτερο μέρος για να κρύψεις τα χρήματά σου από έναν διαρρήκτη, το κατάλληλο πρόσωπο να ρωτήσεις είναι ένας πρώην διαρρήκτης.
"Ξεκίνησε με απλές ερωτήσεις και δεν τον εντυπωσίασε η απάντηση σχετικά με το "Πού είναι το καλύτερο μέρος να κρύψεις τα χρήματά σου;" "Στην τράπεζα," είπε ο διαρρήκτης με ένα πνιχτό χαμόγελο. Όταν ο συντάκτης παρέφρασε και ρώτησε πού είναι το καλύτερο μέρος να κρύψεις τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα μέσα στο σπίτι, αν έχει κανείς τέτοια αντικείμενα, η απάντησή του τον εξέπληξε: "Δεν έχει σημασία το πόσο έξυπνος νομίζει κανείς πως είναι ή το πού τα κρύβει μέσα στο σπίτι, αν έχω αρκετό χρόνο, θα καταφέρω να βρω πού βρίσκονται τα τιμαλφή," είπε ωμά.
Έπειτα εξήγησε πως αυτό που είναι πολύ πιο σημαντικό από το ακριβές μέρος που κρύβετε τα χρήματά σας είναι να καταλάβετε τα κίνητρα ενός διαρρήκτη.