Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

EKTAKTO (VIDEOS) - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ! Αποδοκίμασαν τον ΠΡΟΔΟΤΗ Κουρουμπλή στις Σέρρες: Προδότη, δεν ντρέπεσαι, η συντριβή έρχεται

«Για 30 αργύρια ρε, δεν ντρέπεσαι;» του φώναξαν οργισμένοι κάτοικοι της πόλης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό

Την οργή των κατοίκων των Σερρών προκάλεσε η παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελεύθερωση της πόλης στη σκιά της συμφωνίας της κυβέρνησης με την πΓΔΜ για το Σκοπιανό.

Όταν ο υπουργός Ναυτιλίας κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξένδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν.


«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.

Οι αποδοκιμασίες, όμως, συνεχίζονταν με άλλους κατοίκους να του φωνάζουν «για 30 αργύρια ρε, δεν ντρέπεσαι; Ντροπή δεν υπάρχει;».

Τελικά ο κ. Κουρουμπλής κατάφερε να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων με τους διαδηλωτές να περιορίζονται από την αστυνομία σε ένα κομμάτι του δρόμου σε απόσταση από τους επισήμους.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις