Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η Μακεδονία θα γινει ο τάφος τους !!!! Πανικός στην κυβέρνηση!!!!

Στην κυβέρνηση τρέχουν και δεν φτάνουν με τόσες βλακειες που εχουν κάνει....
Ξοφλήσατε και συνεχίζετε το θέατρο του παραλόγου.....
Που θα παει θα γυρίσει ο τροχός και θα τρέχετε μια και καλή !!!

Την «ξεχασμένη» εδώ και καιρό λέξη, από το  πολιτικό λεξικό,  της «αποστασίας», που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ο Ανδρέας
Παπανδρέου κατά του  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις συγκρούσεις που είχαν  στη Βουλή στη δεκαετία του ΄80, ανακάλυψε η κυβέρνηση καθώς βλέπει την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία να φυλλορροεί.

Και επειδή «αποστασία» και «Μητσοτάκης» είναι δύο έννοιες που είχαν πολώσει την ελληνική κοινωνία τότε, το Μέγαρο Μαξίμου σκέφτηκε να τις επαναφέρει στην επικαιρότητα, (μέσα στην ίδια παράγραφο)  προσδοκώντας στη δημιουργία «αριστερών αντανακλαστικών» στο εκλογικό σώμα.

Όλα βέβαια αυτά κάτω από το βάρος της συμφωνίας για «Μακεδονία» και της εκχώρησής της στους Σλάβους των Σκοπίων, η οποία έχει τη δυναμική να αποδεχθεί το μεγαλύτερο λάθος του Αλέξη Τσίπρα και να οδηγήσει ακόμη και στην πτώση της κυβέρνησης, όπως έχουμε αναφέρει.

Αυτό δηλαδή που δεν το «κατάφεραν» τα μνημόνια μπορεί να το καταφέρει μια συμφωνία, αρχικά φαινομενικά ακίνδυνη για την κυβέρνηση, όπως την είχε αντιληφθεί η κυβερνητική παράταξη.  

Στο σημείωμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρωθυπουργικό γραφείο δεν αναφέρεται λέξη πάντως για τη συμφωνία περί «Βόρειας Μακεδονίας» με παράλληλη αναγνώριση μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας, που ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης αναφέρει ότι είναι ο λόγος της αποχώρησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Αντ' αυτού, στο non paper της κυβέρνησης σημειώνεται:

«Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες».

Διαβάστε τι αναφέρει το non paper που δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.

Είναι προφανές το γιατί.

Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.

Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.

Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.

Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».



Pronews
http://apagorevetai-one.blogspot.com/2018/06/blog-post_145.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις