Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Έβαλε το γιο της -με μαθησιακές δυσκολίες-να φάει σκυλοτροφή και τον χλευάζε

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και καταγράφηκε από την ίδια τη μητέρα του παιδιού, η οποία γελά με την ψυχή της ενώ
αναγκάζει το δίχρονο γιο της, παιδί με μαθησιακές δυσκολίες να φάει σκυλοτροφή μέσα από το μπολάκι του σκύλου της οικογένειας. 
Το σκηνικό έλαβε χώρα σε μία επαρχιακή πόλη της Βραζιλίας ονόματι Trindade. 
Η γιαγιά του παιδιού δήλωσε ότι «αρρώστησε» όταν είδε το κεφαλάκι του παιδιού χωμένο κυριολεκτικά μέσα στο γεμάτο με σκυλοτροφή μπολάκι του σκύλου. 
Στο βιντεάκι ακούγεται η μητέρα του παιδιού να λέει: «Έλα μικρούλι. 
Ώρα για το μεσημεριανό σου». Στο βίντεο φαίνεται το σκυλάκι να πλησιάζει και αυτό στο μπολ του για να φάει και η μητέρα αντί να συνειδητοποιήσει τί κάνει, βιντεοσκοπεί και γελάει. Το βίντεο αφού τραβήχτηκε εστάλη στη γιαγιά του παιδιού από τη μεριά του πατέρα, η οποία το ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού πρώτα έκανε καταγγελία με σκοπό να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα της νύφης της και να προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση καθώς εκτός από την μητέρα ήταν πιθανότατα παρούσα και η θεία του παιδιού όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό. 
Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση είπε ότι οι γονείς θα διωχθούν ποινικά. 
Συγκεκριμένα είπε: «Η γιαγιά, η οποία ήταν η πρώτη που έλαβε το βίντεο, εξαγριώθηκε. Αμέσως πήγε με τον άντρα της στο σπίτι της νύφης της και πήραν το παιδί, το οποίο ήδη έκανε εμετό λόγω της σκυλοτροφής. 
Ήρθε αμέσως σε εμάς και κατήγγειλε το περιστατικό». 
Ο δικηγόρος των γονέων του παιδιού προσπάθησε να τους δικαιολογήσει λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι δεν είχαν πρόθεση να το βλάψουν και ότι το αγαπούν πολύ και το φροντίζουν. 
Είχε το θράσος μάλιστα να φορτώσει το φταίξιμο στη γιαγιά του παιδιού, την οποία απεκάλεσε σκληρή και ανεύθυνη και υποστήριξε μάλιστα ότι σκόπιμα τροποποίησε τα γεγονότα και δημοσίευσε τις εικόνες και το βίντεο από τα βασανιστήρια του παιδιού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παραλλαγμένα αφήνοντας τον κόσμο να πιστέψει ότι κάτι κακό είχε συμβεί. 

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο η μητέρα και πιθανώς η θεία ανάγκασαν το παιδί να φάει σκυλοτροφή και κατέγραψαν το γεγονός, αλλά το έκαναν μάλλον γιατί το θεωρούσαν αστείο. 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.aerikes-epoxes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις