Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

​«Η πεθερά μου είναι ερωτευμένη μαζί μου και βάζει λόγια στην κόρη της για να με χωρίσει!»

Ο 23χρονος Μαρίνος από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα από το χωριό Γερμασόγεια βιώνει τη δική του αληθινή ιστορία. Πρόκειται για μια περιπέτεια
μέσα από την οποία ο νεαρός Λεμεσιανός θέλησε να μοιραστεί με το TVONEnews.
Όπως μας περιγράφει, η ιστορία διαδραματίζεται στο σπίτι στο οποίο συγκατοικεί με την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία επίσης 23 ετών εδώ και λίγους μήνες. Όλα φαίνεται να κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε στη ζωή τους η πεθερά του η οποία μένει ακριβώς πάνω από το σπίτι του ζευγαριού. 
Η Κυρία Ελένη, μια ευπαρουσίαστη γυναίκα 46 χρονών που περιποιείται αρκετά τον εαυτό της, έδειξε από την αρχή τον ενθουσιασμό και τη συμπάθεια της για τον αρραβωνιαστικό της κόρης της και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να τον πλησιάσει. 
«Τι να κάνω, η κοπέλα μου έρχεται δυο ώρες αργότερα από μένα στη δουλειά. Η Πεθερά μου όμως, μπαίνει στο σπίτι χωρίς προειδοποίηση την ώρα που μπαίνω στο μπάνιο. Αισθάνομαι περίεργα και αμήχανα κάθε φορά με τον τρόπο της. Με ρωτά συνέχεια διάφορα που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τι να κάνω; Δεν θέλω να χωρίσω με την κοπέλα μου, αλλά δυσκολεύομαι να πω το οτιδήποτε», λέει χαρακτηριστικά, εξηγώντας ωστόσο ότι πολλές φορές η πεθερά του τον κατηγορεί στην σύντροφο του, ενώ στον ίδιο κατηγορεί την κόρη της.
«Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει για να με χωρίσει από την κόρη της. Έχει σκοπό να με πλησιάσει ερωτικά για να με ξεγελάσει. Δεν θα ήθελα να πέσω στην παγίδα της με τίποτα, αλλά καμιά φορά παρασύρομαι. Είμαι και εγώ άντρας και έχω ορμές…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις