Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΡΑΚΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – «ΕΙΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ…»

Ράκος από την συμπεριφορά της Τζούλιας Καραγιάννη ο Μιχάλης Κάββαλος.

Μπορεί κατά τη διάρκεια του Power of love να βλέπαμε την
Τζούλια Καραγιάννη και τον Μιχάλη Κάββαλο αγκαλιές και φιλιά και να δηλώνουν ερωτευμένοι όμως τα πράγματα, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν ήρθαν έτσι όπως τα περίμεναν…όσον αφορά τουλάχιστον τον Μιχάλη!

Με το που βγήκαν από το σπίτι της αγάπης όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια ήταν συνέχεια μαζί απολαμβάνοντας τον έρωτά τους μακριά από κάμερες και φώτα. Όλα εκτός από ένα. Την Τζούλια Καραγιάννη και τον Μιχάλη Κάββαλο.

Εκείνη έφυγε αμέσως για Μύκονο και εκείνος παρέμεινε στην Αθήνα. Οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού όσο πέρναγαν οι μέρες φούντωναν όλο και περισσότερο.

Όταν ο Μιχάλης Κάββαλος ρωτήθηκε τι ακριβώς συμβαίνει με την Τζούλια και ποια είναι η σχέση τους, ο πρώην παίκτης του Power of love ήταν σαφής:

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μια τέτοια απίστευτη εμπειρία. Ήταν όλοι άψογοι συνεργάτες και κυρίως επαγγελματίες.

Έζησα πρωτόγνωρες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι όπως αληθινές φιλίες , αλλά και μια αληθινή σχέση, κάτι το οποίο μπαίνοντας στο παιχνίδι δεν μπορούσα να το πιστέψω ούτε εγώ ο ίδιος. Μέρα με την μέρα ξυπνούσαν μέσα μου συναισθήματα που ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω.

Με τη Τζούλια μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον από την πλευρά μου -και λέω από την πλευρά μου- γιατί μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό μου, ήταν κάτι πολύ όμορφο, πολύ δυνατό, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό και έξω από το παιχνίδι γι’ αυτό και επέλεξα να παραμείνω στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και να μην πάω να δω τους γονείς μου.

Τελειώνοντας όμως το παιχνίδι αντίκρυσα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις , γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου.

Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι.

Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί» .

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις