Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΠΙΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΥΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!!! "ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ"!

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης χαρακτηρίζοντας ως «κακή επιλογή» και μεγάλο λάθος τα...

συγχαρητήρια που έδωσε ο πρωθυπουργός στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για την τεράστια επιτυχία της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, θεωρώντας την πρωταθλήτρια μας «ρατσίστρια» λόγω εκείνου του χιουμοριστικού tweet που παραλίγο το Σύστημα να την καταστρέψει το 2012.

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι η αθλήτρια που το 2012 αποκλείστηκε από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου με απόφαση της ΕΟΕ για ένα της... tweet, που χαρακτηρίστηκε «ρατσιστικό» («Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό») και κυνηγήθηκε ανηλεώς, αλλά δεν λύγισε.

Έτσι λοιπόν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος στην εθνική τραγωδία στο Μάτι δεν προχώρησε ούτε σε μια απλή δήλωση κριτικής για τους κυβερνητικούς χειρισμούς ή για την στάση των υπουργών και του Α.Τσίπρα, όταν 93 άνρθωποι έχασαν την ζωή τους ενοχλήθηκε τώρα από τη νίκη της Βούλας Παπαχρίστου και τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα που ίσως να ήταν και η μόνη σωστή κίνηση που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.

Έτσι λοιπόν οι ιδεολογικές «αγκυλώσεις» άνευ ουσίας και πραγματικής σημασίας, είναι για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πιο σημαντικές από το θάνατο 93 ανθρώπων ή από την εκχώρηση της Μακεδονίας ή από την φτωχοποίηση των Ελλήνων την οποία η κυβέρνησή του με αυτόν υποστηρικτή την εφάρμοσε με απόλυτη ακρίβεια.

Τέτοιες δηλώσεις είναι συνήθως για μικροκομματικά οφέλη και για το εσωτερικό ακροατήριο.

To tweet είχε δημοσιευθεί από το πρωί και προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις