Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Αυτοκτόνησε Oλλανδή πολιτικός αφού Kατήγγειλε σε BINTEO ότι βιάστηκε ομαδικά από μουσουλμάνους που την απήγαγαν

Μια πρώην βουλευτής και νυν δημοτική σύμβουλος στη Χάγη, μέλος του αντι-μεταναστευτικού Κόμματος Ελευθερίας έδωσε τέλος στη ζωή της, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο
στο Facebook, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μουσουλμάνους στο πλαίσιο εκστρατείας εκφοβισμού.

Όπως αναφέρει το RT η Willie Dille, 53 ετών, δήλωσε ότι τελείωσε τη ζωή της την Τετάρτη, σύντομα μετά τη διαμοίραση του βίντεο, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε απαχθεί και βιαστεί από μουσουλμανική συμμορία πριν από ένα χρόνο. 

Το βίντεο καταργήθηκε λίγο μετά τη δημοσίευση του στο διαδίκτυο.

Η Dille υπηρέτησε ως βουλευτής για το αντι-μεταναστευτικό Κόμμα Ελευθερίας από το 2010-2012 πριν επιστρέψει στην έδρα του στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης. 

Η αυτοκτονία επιβεβαιώθηκε από την τοπική ηγέτη του Κόμματος της Ελευθερίας Karen Gerbrands, η οποία δήλωσε ότι η Dille "δεν μπορούσε πλέον να αντέξει αυτό που είχε συμβεί σε αυτήν και τις αντιδράσεις που είχε".

Εμφανίστηκε αναστατωμένη και κοιτάζοντας γύρω νευρικά, όπως μίλησε, η Dille είπε στο βίντεο, ότι η συμμορία ζήτησε τη σιωπή της κατά τη διάρκεια των συζητήσεων των συμβουλίων και ότι είχε πρόσφατα λάβει μια απειλή θανάτου προειδοποιώντας ότι «σύντομα θα κόψουμε το λαιμό σου και θα σε αφήσουμε να αιμορραγείς μέχρι θανάτου».

«Θέλω απλώς ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια. 15 Μαρτίου 2017. Είχα απαχθεί, βιάστηκα και δέχθηκα επίθεση από μια ομάδα μουσουλμάνων επειδή ήθελαν να παραμείνω ήσυχη στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης", είπε στο βίντεο η Dille. 

Η 15η Μαρτίου ήταν η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών. "Μετά από αυτό, δεν είπα τίποτε σε κανέναν, έκανα τα debates μου την επόμενη μέρα".

Πρόσθεσε ότι έφυγε από την πολιτική επειδή φοβόταν ότι κάποιος θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. 

"Δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν τους αρέσουν καθόλου οι γυναίκες. Δεν με συμπαθούν καθόλου», είπε. "Γι 'αυτό αποφάσισα να σταματήσω".

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ το απόγευμα της Πέμπτης ότι η Dille είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την επίθεση αλλά δεν υπέβαλε ποτέ επίσημη καταγγελία.

"Είχαμε πολλές επαφές μαζί της, ακόμη και πρόσφατα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Hilde Vijverberg στην ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad.

"Μιλήσαμε για βιασμό. Της προσφέραμε βοήθειά και της είπαμε ότι χρειαζόμαστε επίσημη καταγγελία και συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για να ξεκινήσουμε μια έρευνα. Ωστόσο, δεν υπέβαλε επίσημη καταγγελία και δε μας δόθηκαν συγκεκριμένες πληροφορίες για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε".


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις