Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ TA EMAΘΕΣ TA NEA;.O ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΓKΩΣΕ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ 20.000€

Τι άλλο έμεινε πλέον να δούμε σε αυτή την χώρα...Την ώρα που ο Ελληνικός λαός εναποθέτει τις ελπίδες βοηθείας στους Ελληνες ομογενείς κάποια λαμόγια καταλαμβάνουν θέσεις το παίζουν πρόεδροι και εκθέτουν τον Ελληνισμό όπου της γης..
Το τραγικότερο όμως όλων είναι πως κάποιοι υπουργοί αλλά και βουλευτές κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κάθονται στο ίδιο τραπέζι και συνομιλούν με κάτι τέτοιους απατεώνες που φτάνουν στο σημείο να εξαπατούν ακόμη και ιεροψάλτες..
Μιλάμε βέβαια για τον κύριο Γαλάτουλα ο οποίος φωτογραφίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί με έλληνες πολιτικούς προκειμένου να γελοιοποιήσει κάθε προσπάθεια της Ελληνικής ομογένειας..

Ο εν λόγω κύριος έφτασε στο σημείο να ζητήσει την παραγωγή κασετίνας βυζαντινής μουσικής από χορωδία της Θεσσαλονίκης και την οποία και ποτέ δεν πλήρωσε..
Παράγγειλαν και παρέλαβαν από Θεσσαλονίκη, 1.000 κασετίνες βυζαντινής μουσικής με 4 cd η καθεμιά, αξίας 20.000 δολ., αλλά ουδέποτε πλήρωσαν-εξόφλησαν την υποχρέωσή τους. Τις κασσετίνες είχε παραγγείλει ο (τότε) πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας, Ιανουάριο 2018, στην Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της καταγγέλουσας Οργάνωσης (η οποία τον ''τίμησε''!!!) , μετά το συλλαλητήριο για το όνομα ''Μακεδονία''. Παρά τις οχλήσεις, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας (και από Ιούνιο '18, α' αντιπρόεδρος), αλλά και οι νέοι ιθύνοντες της Οργάνωσης, απαξιούσαν να απαντήσουν στις κλήσεις ή να ασχοληθούν με το θέμα. Μέρος μόνο από τις κασετίνες, επιστράφηκε, αρχές Ιουλίου '18, ''σε άθλια κατάσταση''. Ουδέποτε η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης έδωσε έστω ένα δολάριο για την παραγγελία.



Δείτε και απολαύστε τι καταγγέλει ο επικεφαλής της χορωδίας για τον εν λόγω κύριο με επιστολή που κοινοποίησε..

Αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό στις ΗΠΑ και με αυτούς κάθονται και συνομιλούν οι γραφικοί πολιτικοί της χώρας μας....δείτε το....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις