Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ TA ΓΕΛΙΑ...!!! Πυροσβέστες πήγαν NA διασώσουν παπαγάλο κι εκείνος άρχισε να τους βρίζει στα ελληνικά

Απανωτές ήταν οι εκπλήξεις που περίμεναν τους πυροσβέστες που κλήθηκαν να συνδράμουν στην διάσωση ενός παπαγάλου, που είχε παγιδευτεί σε ταράτσα σπιτιού στην πόλη του Έντμοντον, στα βόρεια του Λονδίνου.

Πιο συγκεκριμένα, οι διασώστες της πυροσβεστικής έλαβαν την κλήση του ιδιοκτήτη του πτηνού, ο οποίος ανέφερε ότι ο παπαγάλος που ακούει στο όνομα Τζέσι βρισκόταν στην οροφή γειτονικής κατοικίας, με την έκκληση να τον βοηθήσουν να τον κατεβάσει από την στέγη.

Όταν, όμως, έφτασαν στο σημείο οι άντρες της πυροσβεστικής κατάλαβαν ότι το πουλί δεν είχε καμία διάθεση συνεργασίας μαζί τους, καθώς όχι μόνο απομακρυνόταν από αυτούς κάθε φορά που τον πλησίαζαν αλλά όταν τον φώναζαν με το όνομά του, εκείνος τους απαντούσε με ακατονόμαστες εκφράσεις και βωμολοχίες.
Τελικά, η διάσωση του Τζέσι επετεύχθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ αυτό που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο παπαγάλος εκτός από αθυρόστομος είναι και πολύγλωσσος, καθώς μιλάει τρεις γλώσσες (μεταξύ των οποίων ελληνικά, αγγλικά και τούρκικα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του).
Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί πως οι παπαγάλοι του γένους Macaw αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών πτηνών και κατοικιδίων, καθώς η ικανότητά τους στην ομιλία τους κάνει ανάρπαστους.




Πηγή: dailymail.co.uk.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις