Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Αυτός είναι το πρόσωπο «κλειδί» που «έπεισε» τους 7 του VMRO να αποστατήσουν (photo)

Πολιτικές εξελίξεις δρομολογούνται στα Σκόπια μετά την ψηφοφορία της Παρασκευή, όπου 7 βουλευτές του VMRO ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, το VMRO διοργανώνει το απόγευμα της Δευτέρας 22/10, κεντρική επιτροπή, όπου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «καυτή», καθώς υπάρχει τεράστιο χάσμα στις διάφορες φάσεις του.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες σκοπιανές πηγές, το κόμμα σκέφτεται να διαγράψει το Σάσο Μιγιάλκοφ, πρώην διευθυντή των μυστικών υπηρεσιών, επί ημερών Γκρουέφσκι, διότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μελών του κόμματος, είναι αυτός που έπεισε τους 7 βουλευτές να ψηφίσουν για τις συνταγματικές αλλαγές επειδή ήθελε να σώσει τον εαυτό του και τις επιχειρήσεις του.
Ωστόσο, κάποιοι βουλευτές του κόμματος της αντιπολίτευσης, σκέφτονται να ζητήσουν την παραίτηση του προέδρου Νικόφσκι αφού απέτυχε να κρατήσει το κόμμα ενωμένο και να αποτρέψει τις διαρροές.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Την  ίδια ώρα, λίγο πριν από την συνάντηση της κεντρικής επιτροπής του VMRO, ο βουλευτής Ίλια Ντιμόβσκι έστειλε επιστολή ότι δεν θέλει να συμμετάσχει σε περαιτέρω διενέξεις και ζήτησε ριζικές αλλαγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις