Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Αυγοσαλάτα φτιάξατε;;

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε τι θα απογίνουν όλα αυτά τα αυγά που βάψατε κι έμειναν στο ράφι.
Η αυγοσαλάτα που προτείνω είναι ήπιας γεύσης, εννοείται πεντανόστιμη, τρώγεται μόνη, αλλά και με παρέα!! Ανοίξτε το ψυγείο και ξεκινάμε…

Υλικά

10 βρασμένα αυγά

3 φρέσκα κρεμμύδια

1/3 ματσάκι μαϊντανό

1 κ.σ. κάπαρη

2 κ,σ καλαμπόκι

3 κ.σ. μαγιονέζα

1 1/2 κ.σ κέτσαπ

1 κ.σ μουστάρδα ντιζόν

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 κ.γ καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ κόβουμε ιδανικά τα αυγά με το εργαλείο τεμαχισμού- αυτό με τις χορδές ντε – ενώ σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε όλες τις σος.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την κάπαρη και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις (μη σπάσουν τα αυγά…)

Προσθέτουμε την πάπρικα, το πιπέρι και τέλος το μείγμα από τις σος.

Άλλο ένα καλό ανακάτεμα, μίση ώρα στο ψυγείο και φύγαμε…

Tip: Γράφει απίστευτα σε φρυγανισμένο ψωμί, σε σάντουιτς, άλλα και συνοδευτικό σε πάνσετα με τηγανητές πατάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις