Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

AYTOΣ EINAI... Διερρευσε η φωτογραφια KAI TO ONOMA του καθηγητη “Mr φακελάκης” με το περουκινι



Ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες ανοίγουν στόματα και αποκαλύπτουν τη δράση του “φακελάκη”, όπως αποκαλούσαν στο ΤΕΙ Σερρών οι φοιτητές του τον “προφέσορα με το… περουκίνι”, ο οποίος ήταν πασίγνωστο ότι “τα έπαιρνε” ακόμη και σε “είδος”, ζητώντας από τους φοιτητές χρήματα και από τις φοιτήτριες να περάσουν πρώτα από το… κρεβάτι του για να τις περάσει στην εξεταστική!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩEIKONA BOMBA - O KAΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠEPOYKINI... ME ΣΥΡΙΖΑ...

Ο 49χρονος καθηγητής Εφαρμογών Κ. Κ., που δίδασκε Λογιστική στο ΤΕΙ, είχε ως συνεργούς δύο καθηγητές σε φροντιστήρια, ο ένας από τους οποίους μάλιστα είναι ιδιοκτήτης. Σε αυτούς κατηύθυνε τους φοιτητές που είχε φροντίσει να “κόψει” στο μάθημά του, για να τσεπώσουν έτσι από κοινού τα χρήματα. Κάτι ανάλογο έκανε και με τις φοιτήτριες που του είχαν “γυαλίσει”, τις οποίες “έκοβε” ξανά και ξανά, ώσπου να αναγκαστούν να του κάνουν μια “εξυπηρέτηση” για να τις περάσει!

Η δράση του καθηγητή με το περουκίνι ήταν γνωστή στους περισσότερους φοιτητές και φέρεται ότι είχαν γίνει σε βάρος του δεκάδες καταγγελίες από χρόνια, χωρίς ως τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Όταν, όμως μπλέχτηκε στο παιχνίδι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, μπήκε τέλος στη δράση του.



Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν δυο φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν ότι ο καθηγητής, στου οποίου το μάθημα είχαν αποτύχει στην εξεταστική, τους πρότεινε – εμμέσως πλην σαφώς- να πάνε σε συγκεκριμένο φροντιστήριο για να παρακολουθήσουν μαθήματα. Αφού θα πλήρωναν την “ταρίφα” των 250 ευρώ, θα περνούσαν σίγουρα το μάθημα του και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Αρχικά, οι φοιτητές αντέδρασαν και ζήτησαν επανεξέταση των γραπτών τους, αλλά βέβαια πήραν αρνητική απάντηση. Αφού κατάλαβαν ότι δεν θα βγάλουν άκρη και θα αναγκαστούν να πληρώσουν -εμμέσως , βέβαια – τον “φακελάκη”, αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια από τους “αδιάφθορους” της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που θα έδιναν οι δύο φοιτητές στο φροντιστήριο για τα μαθήματα τα οποία δήθεν θα έκαναν, που δεν ήταν παρά μια “βιτρίνα” για να δικαιολογούνται τα ποσά, και κανόνισαν το ραντεβού ώστε να δώσουν το “φακελάκι”. Τη στιγμή που ο συνεργός του καθηγητή παρελάμβανε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, ενώ δεύτερο κλιμάκιο περνούσε ταυτόχρονα χειροπέδες στον ίδιο και τον 49χρονο μέσα στο γραφείο του στο ΤΕΙ. Χαρακτηριστικό της δραστηριότητας που είχαν αναπτύξει οι συλληφθέντες, είναι ότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 178.000 ευρώ, αλλά και εμβάσματα ύψους 140.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.

ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Μετά τις συλλήψεις, έχει ανοίξει νέος κύκλος ερευνών, καθώς πέφτουν “βροχή” οι καταγγελίες για παρενόχληση φοιτητριών από τον ίδιο καθηγητή και την απαίτησή του να βρεθούν στο κρεβάτι του, ώστε να περάσουν τα μαθήματά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις