Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

«Δώσε 2.250 ευρώ ή δείξε λίγο στήθος» – Καταγγελίες-σοκ από φοιτήτριες για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Φοιτήτριες του ΤΕΙ Σερρών ξεμπροστιάζουν τον «προφέσορα με το… περουκίνι»
που ήθελε sex για να τις περάσει στο μάθημα 

Ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα παλαιών και νέων φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών μετά τη σύλληψη του «προφέσορα με το… περουκίνι» για δωροληψία και εκβιασμό και αποκαλύπτουν άγνωστα γεγονότα για τη διαστροφή του «φακελάκη» (όπως τον αποκαλούσαν), που φέρεται ότι μεταξύ άλλων ζητούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα από όσες κοπέλες παρακολουθούσαν το μάθημά του για να τις περνά στην εξεταστική! 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στα χέρια της ηχητικό υλικό από μαγνητοφωνημένες ροζ συνομιλίες που «καίνε» τον καθηγητή Εφαρμογών Κ.Κ. Παράλληλα, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα καταγγελίες σε βάρος του… «Καλιγούλα» του ΤΕΙ και με τον καιρό αναμένεται να προστεθούν κι άλλες. 
Ο 49χρονος καθηγητής, που δίδασκε Στατιστική, είχε γίνει ο εφιάλτης των νεαρών φοιτητριών. 

Οταν οι αποτυχίες στις εξεταστικές διαδέχονταν η μία την άλλη και το πτυχίο φαινόταν μόνο με το… κιάλι, τότε «χτυπούσε» και ζητούσε από τα κορίτσια να βγουν ραντεβού μαζί του. Αλλες φορές πάλι τούς πρότεινε να κάνουν την πρακτική τους δίπλα του για να τις περάσει, αλλά όταν δεν ήθελε να περιμένει έμπαινε κατευθείαν στο «ψητό» και τους ζητούσε να του δείξουν το… στήθος τους! 

«Μου είχαν πει ότι, αν πάω και δείξω λίγο στήθος, θα περάσω το μάθημα! 

Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο» αναφέρει μια φοιτήτρια, η οποία έπιασε δουλειά για να βρει τα 2.250 ευρώ (!) που απαιτούνταν για να περάσει τα μαθήματα του σεξουαλικά «αχόρταγου» προφέσορα! 
Στο… φακελάκι κατέφυγε ο πατέρας και μιας άλλης κοπέλας, η οποία αρνήθηκε να βγει ραντεβού με τον 49χρονο. Αν και συνταξιούχος, ο 59χρονος βρήκε τα 2.250 ευρώ της «ταρίφας» για να περάσει τα μαθήματα η κόρη του μέσω του φροντιστηρίου! 
Χαμένα γραπτά 
«Μας έκοβε και, αν ζητούσαμε αναβαθμολόγηση, μας απαντούσε ότι το γραπτό έχει χαθεί ή δεν μπορεί να το βρει. 
Οταν δεν περνούσαμε το μάθημα, μας έλεγε: «Αφού δεν το περάσατε, πηγαίνετε στο γραφείο μου να κάνετε πρακτική εκεί ένα εξάμηνο. 
Θα τα λέμε συχνά, θα πίνουμε καφεδάκι και θα βγούμε έξω κάποιο βράδυ, θα περνάμε πολύ ωραία!» θυμάται μια άλλη φοιτήτρια! 

Πολλές κοπέλες έχουν να διηγηθούν ιστορίες με τον 49χρονο καθηγητή, ο οποίος δεν δίσταζε να «τους την πέσει» μπροστά σε όλους λέγοντάς τους «Κορίτσια, εμένα πότε θα με βγάλετε έξω;» ή τους έκανε κομπλιμέντα που δεν αρμόζουν σε εκπαιδευτικό. 
«Μια μέρα, βγαίνοντας από το αμφιθέατρο, μου έπιασε τη συζήτηση και μου ζήτησε να βγούμε μαζί το βράδυ, μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι. 

ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Ο τρόπος που με κοιτούσε ήταν σαν να με γδύνει με τα μάτια του… 
Ξέρω κοπέλες που έχουν ενδώσει στις ανήθικες προτάσεις του επειδή δεν είχαν χρήματα, μόνο και μόνο για να ορκιστούν. 
Για τις γυναίκες ο μόνος τρόπος να περάσουν το μάθημά του ήταν να περάσουν τη βραδιά μαζί του» αναφέρει μια φοιτήτρια που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης! Οσον αφορούσε τα αγόρια, είχαν δύο επιλογές: ή θα δούλευαν για εκείνον ως «τσιράκια» του ή θα τον πλήρωναν για να τα περνάει στην εξεταστική! 
Ο 49χρονος «αλώνιζε» για χρόνια ανενόχλητος στο ΤΕΙ διατυμπανίζοντας ότι «έχει μπάρμπα στην Κορώνη» και ότι δεν τον κουνά κανείς από τη θέση του, καθώς γνωρίζει βουλευτές και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σε μεγάλα κόμματα. Οπως ήταν φυσικό, αυτό τον είχε κάνει μισητό σε πολλούς φοιτητές του ιδρύματος. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου», στο οποίο ακούγονται τα γιουχαΐσματα των φοιτητών που αποδοκιμάζουν τον καθηγητή, τη στιγμή που κάνει την απονομή των πτυχίων στην τελετή ορκωμοσίας του ΤΕΙ πριν από τρία χρόνια. 

Ο πρύτανης καλεί τους φοιτητες να καταθέσουν επωνύμως 

Μετά τις αποκαλύψεις για τον «προφέσορα με το περουκίνι» ο πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης απηύθυνε έκκληση προς όλους τους φοιτητές να καταθέσουν επωνύμως στις Αρχές όσα τυχόν γνωρίζουν, τόσο για τον 49χρονο καθηγητή όσο και για τους δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου στις Σέρρες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι σε δωροληψία. 
Παράλληλα διαβεβαίωσε όσους διστάζουν να δώσουν πληροφορίες ότι θα φροντίσει να διασφαλίσει με νόμιμο τρόπο την εγκυρότητα των πτυχίων τους. «Είναι άλλο να υπάρχει μια καταγγελία και άλλο να υπάρχουν 100 καταγγελίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρύτανης του ιδρύματος, ενώ ανέφερε ότι θα ζητήσει να του κοινοποιηθεί μέρος της δικογραφίας, ώστε στη σημερινή Σύγκλητο να προχωρήσουν στη λήψη πειθαρχικών μέτρων. 
Ο κατηγορούμενος καθηγητής από την πλευρά του αποδίδει τις εις βάρος του καταγγελίες στην… αυστηρότητά του! «Αυτό γίνεται σε κάθε εξεταστική. Επειδή είμαι αυστηρός και οι φοιτητές περνούν δύσκολα στο μάθημά μου, κάποιοι από αυτούς μού κάνουν καταγγελίες για εκδίκηση. Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά ούτε έχω ζητήσει από φοιτήτρια να κάνουμε σεξ για αντάλλαγμα. Οι καταγγελίες είναι ψευδείς» ισχυρίζεται ο 49χρονος.

https://www.tilestwra.com/Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκβιασμό και χρηματισμό. Στον ανακριτή θα οδηγηθούν επίσης και οι δύο ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου, με το οποίο συνεργαζόταν, για να παίρνει χρήματα από τους φοιτητές και να τους περνά στα μαθήματά του.


Σε χθεσινή συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Σερρών αποφασίστηκε η πειθαρχική δίωξη σε βάρος του καθηγητή, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα ζητηθεί και η παύση από τα καθήκοντά του. 

Ενώ όλοι ήξεραν, κανένας δεν μιλούσε. Όπως λένε τώρα οι φοιτητές, φοβόντουσαν να μιλήσουν. Οι καθηγητές, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι ενώ ήξεραν, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, αφού οι φοιτητές δεν έκαναν καταγγελίες.

Από τη μέρα της δημοσιοποίησης, ωστόσο, φοιτητές άρχισαν να μιλούν και οι καταγγελίες να πέφτουν «βροχή».

Όπως δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα», μία τριτοετής φοιτήτρια, έχει περάσει όλα τα μαθήματά της, όμως χρωστάει τα τρία δικά του μαθήματα. Μόλις πήρε, μάλιστα, άλλος καθηγητής ένα από τα μαθήματά του το πέρασε με αξιοπρεπώς, όπως είπε.

Την ίδια ώρα, η φοιτήτρια επανέλαβε αυτό που λένε αρκετοί ότι δηλαδή, «ήμασταν ενήμερες για τον συγκεκριμένο καθηγητή πριν έρθουμε στις Σέρρες».Δεύτερη τριτοετής φοιτήτρια σε μαρτυρία της, επίσης στο «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε ότι, τον είχε σε τέσσερα μαθήματα, μεταξύ των οποίων και σε ένα εργαστήριο, με το οποίο είχε πρόβλημα με τις απουσίες της.

Όταν πήγε στο γραφείο του, μαζί με άλλες συμφοιτήτριές της, ο καθηγητής τους έκανε σεξιστικά σχόλια και ερωτήσεις.

«Είναι πολλές φοιτήτριες που πληρώσανε, είχα ακούσει πολλές φορές μέσα στο αμφιθέατρο για το φροντιστήριο που έπρεπε να πάμε για να περάσουμε τα μαθήματα», είπε η κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια δεν έχει πληρώσει ποτέ.

«Είναι αποδεδειγμένο ότι πολλές φοιτήτριες έχουν πάει, έχουν πληρώσει και έχουν περάσει τα μαθήματα», συμπλήρωσε η ίδια.


Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις