Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

EKTAKTO - Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς εγκρίθηκε το αίτημα της οικογένειας του για εξέταση από Έλληνα ιατροδικαστή.

Αναλυτικότερα, οι αλβανικές αρχές αποδέχτηκαν το αίτημα να εξεταστεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Έλληνα ιατροδικαστή, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην
Αλβανία από την Κοζάνη μέχρι το βράδυ για να ξεκινήσει το έργο του.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε μετά από παρεμβάσεις του ελληνικού προξενείου, καθώς νωρίτερα, οι αλβανικές Αρχές διεμήνυσαν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ότι δεν θα επιτραπεί στην ελληνική πλευρά να στείλει Έλληνα ιατροδικαστή έτσι ώστε να υπάρξει και μια δεύτερη έκθεση, πλην αυτής των ιατροδικαστών αρχών της γείτονος.

«Οι ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το συμβάν της Κυριακής, δεν το επιτρέπουν» είχαν απαντήσει χαρακτηριστικά οι Αλβανοί.

Στο μεταξύ, τις συνθήκες θανάτου του Κώστα Κατσίφα όπως αυτές διαπιστώθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του περιέγραψε ο γιατρός και φίλος του Π. Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, μιλώντας ΣΚΑΪ.

Τόνισε ότι τον έσυραν 70 με 80 μέτρα και στη συνέχεια του έδωσαν τη χαριστική βολή: «Βρήκαμε μια μεγάλη λίμνη αίματος με αίμα ζωηρά κόκκινο που σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος ζούσε όταν τον έσυραν σε αυτήν την απόσταση» δήλωσε.

Αναφερόμενες στις μέρες που προηγήθηκαν, ο κ Πάπιστας είπε ότι η αλβανική αστυνομία είχε φροντίσει να υπάρχει μια εσωτερική ένταση στον Κωνσταντίνο. Όταν ξεκίνησε ο σημαιοστολισμός τον είχαν στοχοποιήσει και τον προειδοποιούσαν ότι θα κατεβάσουν τις σημαίες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.