Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Μπαλάφας: Με σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και μου είπε ότι είμαστε ευεργέτες

«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μάς θεωρούν ευεργέτες», τόνισε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Μπαλάφας.


Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επεσήμανε ότι με αφορμή τη μείωση των εισφορών (!) που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες -όπως είπε- τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.

«Σας λέω γεγονότα, δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς/εισαγγελικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη.

«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλου σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας σκοπιμότητας, μπαίνει δεύτερο», κατέληξε.

Σε ό,τι αφορά την έξοδο στις αγορές, ο υφυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν βιάζεται, λέγοντας «δεν σκοτωνόμαστε, δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος-μαϊμού».

«Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό, καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία», πρόσθεσε.

ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις