Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Αν ποτέ χώριζα δεν θα ξαναέκανα σχέση με άντρα. Θα πήγαινα με γυναίκα!!

Την πέταξε τη… βόμβα της η Στέλλα Μπεζαντάκου: «Αν ποτέ χώριζα, δεν νομίζω ότι θα έβρισκα κουράγιο και ψυχή να ξανακάνω σχέση με άντρα. Θα προσπαθούσα, νομίζω, με
γυναίκα παρότι δεν έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις, ούτε είχα ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν» λέει η τραγουδίστρια και επιχειρηματολογεί: «Θα ήμουν τόσο απογοητευμένη και πληγωμένη πιστεύω, αν -ο μη γένοιτο- πήγαινε κάτι στραβά με τον γάμο μου, η ψυχολογία μου θα ήταν εντελώς χάλια κι επειδή οι γυναίκες, ως γνωστόν, καταλαβαίνουν περισσότερο και μπορούν να σε στηρίξουν, μπορεί να μου γυρνούσε το… μάτι και να έκανα κάτι με γυναίκα».
Οπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η ξανθιά σεξοβόμβα δεν θα συγχωρούσε ποτέ την απιστία από τον σύζυγό της Χρήστο Γκίκα: «Εχω πει πολλές φορές ότι παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου! Είμαστε τρία χρόνια σε γάμο και εννιά χρόνια σε σχέση. Ο γάμος θέλει δουλειά για να κρατήσει. Στο θέμα της απιστίας είμαι κατηγορηματική! Δεν θα τη συγχωρούσα, παρά το γεγονός ότι έχω υπάρξει άπιστη στο παρελθόν, σε σχέσεις που όμως δεν σήμαιναν πολλά για μένα. Στον γάμο μου δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να απατήσω. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα χώριζα. Αλλωστε, δεν έχουμε παιδιά. Γιατί να μείνουμε σε έναν γάμο αν εκλείψει η αγάπη που μας ενώνει;» δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην «Espresso». 
Κατά τα άλλα, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πολύ δημιουργική περίοδο, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη μουσικά και δισκογραφικά: «Ετοιμάζω τη διασκευή – επανεκτέλεση στο τραγούδι μου “Το μπλουζάκι” και παράλληλα θα κάνω και το βιντεοκλίπ, γιατί δεν είχε γίνει ποτέ. Το τραγούδι θα κρατήσει τον ρυθμό του, που είναι τσιφτετέλι, αλλά θα γίνει πιο κλαμπίστικο, πιο ραδιοφωνικό. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο» μας λέει.
«Επίσης συζητάω διάφορες προτάσεις που έχω για εμφανίσεις τον χειμώνα, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει κάπου. Ενδεχομένως να φύγω και για Γερμανία για ένα τρίμηνο, διότι μου έχει γίνει μία πολύ καλή πρόταση. Παράλληλα ετοιμάζω και το δικό μου κανάλι στο YouTube που θα απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 40 και θα περιέχει συμβουλές από μένα, εμπειρικά πάντα».
Οσο για το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής παρουσίας της, η τραγουδίστρια δηλώνει: «Θα μπορούσα άνετα να έχω δική μου εκπομπή στην τηλεόραση. Εχω πολλές προτάσεις από μικρά τηλεοπτικά κανάλια. Αλλά βάζω όρους, δεν θέλω να “καώ”. Αν δεν μου εξασφαλίσουν καλούς συνεργάτες και υποστήριξη, δεν θα κάνω αυτό το βήμα. Δεν θέλω να βγει προχειροδουλειά».

Μιλώντας για τηλεόραση, στο στόχαστρο της Στέλλας μπαίνουν και τα τηλεοπτικά προγράμματα: «Στο “Next Top Model” περνάνε τις άσχημες και απορρίπτουν τις όμορφες! Αλλά αφού τις θέλουν κρεμάστρες για τα ρούχα… Κι είναι και αγενείς! Με ποιο δικαίωμα μιλάνε έτσι σε νέα κορίτσια με εύθραυστες ψυχολογικές ισορροπίες;» αναρωτιέται και συμπληρώνει: «Σε αντίθεση με το “Shopping star” που μου αρέσει. Σε αυτό μπορεί και να πήγαινα» μας λέει.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! 

trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις