Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

video - Οργή για την Ιωάννα Πηλιχού. Ταινία πρόκληση από τα Σκόπια ισοπεδώνει την Ελλάδα και την θρησκεία μας

Η ταινία που προσφάτως διαγωνίστηκε στο φεστιβάλ του Μόντρεαλ, χλευάζει τον Ιησού Χρηστό και τον αναφέρει ως γιο του Αλέξανδρου του Μακεδόνα. 

Τα όσα διαδραματίζονται είναι πολύ δύσκολο να ερμηνευτούν με την λογική, ενώ προωθεί ξεκάθαρα και την σκοπιανή προπαγάνδα για το όνομα «Μακεδονία» με πολλές ασάφειες και ιστορικά στοιχεία που δεν ευσταθούν, κοροϊδεύοντας μάλιστα και την χριστιανική πίστη. 
Σάλο και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα ταινία των Σκοπιανών με τίτλο «Mocking of Christ» (σ.σ «Κοροϊδεύοντας τον Χριστό»), στην οποία πρωταγωνιστεί η Αλιβεριώτισσα Ιωάννα Πηλιχού, η οποία έχει δεχθεί πλήθος αρνητικών σχολίων για την συμμετοχή της σε μία ταινία σκέτη πρόκληση! Από τα «πυρά» όσων αντιδρούν δεν γλίτωσε όπως ήταν φυσικό και η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού… 
Στο σενάριο, ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος, ο οποίος είναι ένας διάσημος δημοσιογράφος ενός γαλλικού πολιτικού περιοδικού επιστρέφει στη γενέτειρά του στη Βόρεια Ελλάδα, αναζητώντας την αλήθεια για τον πατέρα του, Λάζαρο, ο οποίος έζησε σαν πολιτικός μετανάστης στη ΠΔΓΜ. 
Τελικά ο πατέρας , τον οποίο συναντά, σκοτώνεται από τους στρατιώτες του αλβανικού απελευθερωτικού στρατού και το άψυχο σώμα του σταυρώνεται πέφτει σε μια μεγάλη πινακίδα που χωρίζει τα Σκόπια στα 2 και τα αστέρια της Εωρωπαϊκής Ένωσης σχηματίζουν ένα φωτοστέφανο στο κεφάλι του. 
Η ταινία αποδοκιμάστηκε και από την κυβέρνηση στα Σκόπια με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η προβολή της, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα.





ΠΗΓΗ: https://www.tilestwra.com/orgi-gia-tin-ioanna-pilichoy-tainia-proklisi-apo-ta-skopia-isopedonei-tin-ellada-kai-tin-thriskeia-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις