Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Zόραν Zάεφ: ‘Eγγυόμαστε για την ασφάλεια των Bουλευτών και των οικογενειών τους’

Μία ώρα μετά την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός Ζάεφ εκτίμησε ότι ήταν ιστορική ημέρα για τη ‘Μακεδονία’ και ανακοίνωσε πρόσθετες περαιτέρω προσπάθειες για εθνική ενοποίηση και συμφιλίωση.

Ο Ζόραν Ζάεφ αποδέχθηκε με χαρά την ψηφοφορία του Κοινοβουλίου για έναρξη των συνταγματικών αλλαγών, όπως αυτές προκύπτουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών και την χαρακτήρισε ως μια μεγάλη ιστορική ημέρα για τη χώρα.
«Σήμερα το Κοινοβούλιο ακολουθώντας τη βούληση των πολιτών, μας επέτρεψε να προχωρήσουμε μέσα από τις ανοιχτές θύρες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ», ανέφερε ο Ζάεφ.  Ο δρόμος προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ μόλις έχει αρχίσει, είπε προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσει μια περίοδος σκληρής δουλειάς για την εφαρμογή των συνταγματικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η χώρα.
Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στους οκτώ βουλευτές του VMRO-DPMNE που ψήφισαν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών,  δήλωσε ότι «εγγυάται την ασφάλεια των βουλευτών και των οικογενειών τους».
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν και άλλοι βουλευτές που ήθελαν να στηρίξουν τις αλλαγές, αλλά αρνήθηκε να ανακοινώσει τα ονόματά τους.
Εξέφρασε την ελπίδα ότι στα επόμενα στάδια των συνταγματικών αλλαγών θα ενταχθούν στην πλειοψηφία, όπως σημειώνουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις