Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

«Αλλαγή» στο DNA: Έτοιμες σε λίγους μήνες οι πρώτες παγκόσμιες μεταλλαγμένες τροφές (VIDEO)

Η επόμενη γενιά του βιοτεχνολογικού φαγητού είναι εδώ, έτοιμη να μπει στο πιάτο μας – Η απόλυτη δικαίωση του Λιακόπουλου
Φυσικά για το καλό μας, καθώς θα είναι ελεγμένη από τους «ειδικούς» της καθεστηκυίας τάξης.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, στις αρχές του επόμενου έτους, οι πρώτες τροφές από φυτά ή ζώα, τα οποία θα έχουν δεχθεί «επεξεργασία» στο DNA τους θα είναι έτοιμα προς πώληση.
Όπως μεταδίδεται η μέθοδος αυτή είναι διαφορετική από τα «γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα» και υπόσχεται να ενισχύσει την διατροφή, να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της καλλιέργειας , να κάνεις τις φάρμες των ζώων πιο ανθεκτικές και τα φρούτα και τα λαχανικά να κρατούν περισσότερο.
Πρώτα προκαλούνται οι ασθένειες σε φυτά και ζώα και εν συνεχεία έρχεται η… «λύση» στο πρόβλημα.
Η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών χαρακτήρισε επισήμως την «γενετική επεξεργασία» ως μία από τις σημαντικές τομές, προκειμένου να ο πλανήτης, δηλαδή μια παγκόσμια εξουσία, να ταΐσει δισεκατομμύρια ανθρώπους εν μέσω της αποκαλούμενης «κλιματικής αλλαγής», την οποία βασίζουν στην δήθεν υπερθέρμανση.
Το άρθρο αναρωτιέται: Θα δεχθούν οι καταναλωτές αυτά τα προϊόντα;
«Αν οι καταναλωτές δουν τα προτερήματα (σ.σ. αυτά που θα παρουσιάζουν δηλαδή οι… «επιστήμονες, το «τυρί»), θα αγκαλιάσουν τα προϊόντα και θα ανησυχούν λιγότερο για την τεχνολογία (σ.σ. φάκα)», αναφέρει ο Dan Voytas, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.
Με μία φράση, όλοι θα δουν το τυρί και δεν θα ανησυχούν για την φάκα και τις ανησυχίες που θα υπάρχουν τόσο για την ποιότητα των νέων τροφών όσο και για την εξάρτηση από τις διεθνείς μεθόδους, στην οποία θα πέσουν τόσο οι αγρότες-κτηνοτρόφοι, όσο και οι καταναλωτές. 


ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις