Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Γροθιά στο στομάχι: Η συγκλονιστική ανοιχτή επιστολή 180.000 Βορειοηπειρωτών στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Από το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2018 γινόμαστε μάρτυρες μίας συντονισμένης προσπάθειας δολοφονίας του χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Η προσπάθεια αυτή εκδηλώθηκε αρχικά από τα αλβανικά ΜΜΕ και καθώς οι κατηγορίες κατέρρεαν μία προς μία, ήραν οι διαρροές της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού της με τον Αλβανό ομόλογό του. Όλη αυτή η προσπάθεια δολοφονίας της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου και στην συνέχεια προσβολής της μνήμης του, έγινε για αποστρέψει τα βλέμματα από την εν ψυχρώ δολοφονία του.

Η αλβανική πολιτεία, οι δομές και τα ΜΜΕ της χώρας συνετάχθησαν από την πρώτη στιγμή κάτω από μία και μοναδική ρητορική σχετικά με την υπόθεση, αυτήν που αποτυπώθηκε με την δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού κατά την οποία προχώρησε σε ανήκουστες προσβολές κατά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κατσίφα οι οποίες έμειναν αναπάντητες από το Υπουργείο Εξωτερικών. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ούτε τα αίτια ούτε οι συνθήκες των δύο περιστατικών που σημειώθηκαν στους Βουλιαράτες στις 28 Οκτωβρίου και οδήγησαν στον φόνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας έτρεξαν να δικάσουν την υπόθεση και να βγάλουν τις αποφάσεις τους με βάση το κομματικό τους αφήγημα και τις προσωπικές τους ιδεοληψίες.

Επί δέκα μέρες, ολόκληρος ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός σε ρόλο Αντιγόνης περίμενε την άδεια να θάψει τον αδερφό του. Και πάνω στον θρήνο του πρέπει να βρει φωνή να απαντήσει σε ανιστόρητες ιδεοληψίες, ανυπόστατες κατηγορίες και γκεμπελική προπαγάνδα προερχόμενη ακόμα και από το γραφείο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κυρίου Ανδρικόπουλου.

Επειδή κάθε φορά που υπάρχει ένταση εμείς είμαστε οι μόνοι που αντιμετωπίζουμε στο πετσί μας τις επιπτώσεις τέτοιων επεισοδίων, επειδή θεωρούμε πως το ελληνικό κράτος έχει συντεταγμένη πολιτική και επειδή πάγια τακτική μας είναι να μην καλλιεργούμε την ένταση, όλες αυτές τις ημέρες παρά τον πόνο και την αγανάκτηση σταθήκαμε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα.

Περίπου πενήντα Βορειοηπειρωτικά σωματεία, εκπροσωπώντας αθροιστικά 180.000 Βορειοηπειρώτες που διαμένουν στην Ελλάδα, ορίσαμε ολιγομελή επιτροπή για να διευκολύνουμε την κατάσταση και ζητήσαμε επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κανείς δεν δέχθηκε να μας μιλήσει επίσημα, να μας ενημερώσει για τις ενέργειές του ή να ενημερωθεί από εμάς.

Στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας μοναδικό υπεύθυνο για τις διαρροές οι οποίες προσέβαλλαν την μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα στείλαμε επιστολή ζητώντας απαντήσεις για τον λόγο που αυτές έγιναν. Πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως στόχευαν να καλύψουν την μη επιτέλεση του έργου του στην υπόθεση. Η Ελλάδα και η Αλβανία έχουν υπογράψει συμφωνία που επιτρέπει στην ΕΛΑΣ να στείλει υψηλόβαθμο αξιωματικό να συμμετέχει εξ’ ίσου στις έρευνες. Αυτό δεν έγινε ποτέ παρά μόνο αφού είχε ολοκληρωθεί η έρευνα από την αλβανική πλευρά, μετέβη αξιωματικός της ΕΛΑΣ για να παραλάβει το σχετικό πόρισμα.

Γιατί κύριε Ανδρικόπουλε;

-Γιατί ψευδώς διαρρεύσατε ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με σημαίες;

-Γιατί ψευδώς εμπλέξατε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα με διακίνηση ναρκωτικών;

-Γιατί δεν απαιτήσατε από τον Αλβανό ομόλογό σας να γίνουν όσα προβλέπονται στην μεταξύ σας συμφωνία όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις;

-Γιατί οικειοποιηθήκατε την θέση της Αλβανικής Αστυνομίας ενώ η σωρός του Κωνσταντίνου παρέμενε δέσμια;

–Υπήρχαν Έλληνες αξιωματικοί στους Βουλιαράτες την 28η Οκτωβρίου οι οποίοι μπορούσαν να επέμβουν από την πρώτη στιγμή για την αποσόβηση του επεισοδίου και δεν το έκαναν;

-Ζητήσατε να διερευνηθούν οι απειλές κατά του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Αλβανό αστυνομικό ο οποίος μετά το περιστατικό έχει εξαφανιστεί από την περιοχή;

-Ζητήσατε να μάθετε αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών πριν ξαναβρεθεί στο αλβανικό αστυνομικό σώμα;

-Ζητήσατε να γίνει αυτοψία από στελέχος της ΕΛΑΣ στο σημείο του φόνου;

-Λάβατε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες;

-Ζητήσατε να εξετάσετε το όπλο του Κωνσταντίνου;

-Ζητήσατε να εξεταστεί το ιστορικό των επικοινωνιών του Κωνσταντίνου;

-Ζητήσατε να εξεταστεί το ιστορικό των επικοινωνιών του αστυνομικού που προκάλεσε το περιστατικό;

Όσο τίποτα από τα παραπάνω δεν γίνεται, για εμάς είστε ένοχος συγκάλυψης και προσβολής της μνήμης του νεκρού με τις ντροπιαστικές διαρροές. Να είστε σίγουρος ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια καθώς σε αντίθεση με εσάς που εμπιστεύεστε την αλβανική δικαιοσύνη εμείς εμπιστευόμαστε την ελληνική και ευτυχώς αυτή θα σας κρίνει.

Παράλληλα ζητήσαμε συνάντηση τόσο με την Υπουργό κα. Γεροβασίλη όσο και με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. Παπακώστα ως πολιτικά προϊστάμενες του κυρίου Ανδρικόπουλου. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση. Ας αντιληφθούν ότι δεν θα επιτρέψουμε ο χρόνος να δράσει υπέρ της συγκάλυψης. Όποια σκοπιμότητα και αν κρύβεται πίσω απ’ αυτήν, για εμάς η αποκατάσταση της μνήμης του Κωνσταντίνου Κατσίφα προέχει.

Στις 6/11 την ώρα που ακόμη θρηνούσαμε τον άταφο Κωνσταντίνο χωρίς να γνωρίζουμε πότε η σορός θα αποδοθεί στην οικογένειά του, ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις του κυρίου Φίλη στο CRETATV. Ενώ σήμερα 7/11 μάθαμε ότι ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κύριο Καραγιαννίδη κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση κατηγορώντας ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό για διασπορά ψευδών ειδήσεων υπέρ του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που δεν γνωρίζεις αν αξίζει να απαντήσεις ή να τους αφήσεις στην χλεύη της ιστορίας. Μας θυμίζουν άλλες εποχές που μέρος του πολιτικού προσωπικού της χώρας έγραφε διθυράμβους για τον σοσιαλιστικό παράδεισο της Αλβανίας και διοργάνωνε στην Αθήνα εκδηλώσεις τιμής του πιο ανελεύθερου καθεστώτος που γνώρισε η Ευρώπη. Θλιβόμαστε για την στελέχωση του ελληνικού κοινοβουλίου το οποίο το 1916 φιλοξένησε Βορειοηπειρώτες Βουλευτές. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε χαρακτηρισμούς αλλά αναρωτιόμαστε αν είναι απλώς «χρήσιμοι ηλίθιοι» ή εξυπηρετούν την πολιτική Ράμα – Ερντογάν έναντι κάποιου οφέλους; Διότι δεν αντιλαμβανόμαστε πως οι κυβερνητικοί βουλευτές καίτοι αριστεροί, συντάσσονται με τις μυστικές υπηρεσίες και το διεφθαρμένο ναρκο-κράτος της Αλβανίας το οποίο τελευταία χρόνια γίνεται παγκοσμίως γνωστό ως Κολομβία της Ευρώπης με τον πρωθυπουργό της σε ρόλο αρχηγού της μαφίας και τον λαό στην χειρότερη κατάσταση από το 1997.

–Δικαίωμα ανάρτησης σημαίας:

Ο πρώην Υπουργός παιδείας της χώρας μας, δεν γνωρίζει ότι στην Αλβανία υπάρχει διεθνώς αναγνωρισμένη Εθνική ΕλληνικήΜειονότητα της οποίας το δικαίωμα να αναρτά ελληνικές σημαίες προστατεύεται από την αλβανική νομοθεσία. Αγνοεί ότι επί χρόνια στους «αναγνωρισμένους» (από το κομμουνιστικό καθεστώς) μειονοτικούς δήμους η ελληνική σημαία αναρτάται ακόμη και σε δημόσια κτήρια. Αλλά ακόμη και αν τα αγνοεί όλα αυτά, ο κύριος Φίλης, θεωρεί ότι σε οποιαδήποτε χώρα μπορεί να απαγορεύεται σε πολίτες να αναρτούν σημαίες άλλης χώρας.

–Νότια Αλβανία – Βόρειος Ήπειρος

Όταν πολιτεύεσαι με ιδεοληψίες δεν μπορεί παρά να καταθέτεις ιδεοληπτικές ασυναρτησίες. Ο όρος Βόρειος Ήπειρος είναι απόλυτα δόκιμος, γεωγραφικός προσδιορισμός αποδεκτός στις δύο πλευρές των συνόρων μέχρι πριν λίγες δεκαετίες. Κανένα αλυτρωτικό στοιχείο δεν περιέχει. Μέχρι το 1945 και την τελευταία φορά που το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου τέθηκε σε διεθνές συνέδριο (Παρίσι), η ορολογία αυτή γινόταν αποδεκτή επισήμως από όλες τις πλευρές. Στην Ελλάδα, εξοστρακίστηκε κατά την περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών με την οποία χρόνια τώρα προσπαθούμε να κατανοήσουμε γιατί συντάσσεται η αριστερά. Ο ίδιος ο Ζαχαριάδης, τον Ιούνιο του 1945 είχε δηλώσει πως αν η πλειοψηφία το απεφάσιζε, θα υποστήριζε την «στρατιωτική κατάληψη της Βορείου Ηπείρου» και όχι της Νότιας Αλβανίας.

–Σύγκριση με άλλες μειονότητες

Για άλλη μια φορά η σύγκριση ανάμεσα στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα με θρησκευτικές μειονότητες της χώρας μας έρχεται να αναδείξει την παντελή άγνοια για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Να το γράψουμε άλλη μία φορά μήπως γίνει κατανοητό, Εθνική όχι θρησκευτική, βάσει διεθνών και διμερών συμφωνιών και όχι βάσει απόψεων.

–Το περιστατικό

Και όσον αφορά το περιστατικό αυτό καθαυτό, ενώ αγνοεί κάθε στοιχείο, με βάση μόνο την επίσημη ενημέρωση από την αλβανική πλευρά ο κύριος Φίλης μέσα σε μια φράση μας λέει ότι, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι εγκληματίας, αυτόκλητος σωτήρας και η αλβανική αστυνομία είναι η συντεταγμένη εξουσία με δικαίωμα βίας, «δεν είναι εγκληματίες η αστυνομία, αυτός είναι» καταλήγει. Ο κύριος Φίλης αγνοεί την καταδίκη του αστυνομικού με τον οποίο ξεκίνησε το περιστατικό και αυτό είναι λογικό. Πως είναι δυνατόν όμως ένας άνθρωπος που θέλει να σχολιάσει ένα περιστατικό ανάμεσα σε έναν πολίτη και τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, να αγνοεί τις διεθνείς εκθέσεις που έχουν αναδείξει την Αλβανία σε Κολομβία της Ευρώπης και τα εκατοντάδες περιστατικά διαφθοράς στην χώρα αυτή; Ποιος προστατεύει την αλβανική μαφία κύριε Φίλη;

Κύριε Φίλη, ονομάζετε εγκληματία ένα παιδί για το οποίο δεν γνωρίζετε τίποτα άλλο πέραν των διαρροών επίσημων και ανεπίσημων από τις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. Εσείς όπως και όλοι οι υποκριτές σύντροφοί σας, κρίνετε με βάση την κομματική ταυτότητά σας και τοποθετείστε ανάλογα με το αφήγημα που θέλετε να αναπτύξετε.

Κύριε Φίλη, το ευτύχημα είναι ότι και εσάς θα σας κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη και όχι η αλβανική. Ευτύχημα για εμάς καθώς ξέρουμε ότι θα κριθείτε δίκαια, ευτύχημα και για εσάς για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ο Κύριος Καραγιαννίδης, δεν έχει καμία ευαισθησία απέναντι στα fakenewsτης Ελληνικής Αστυνομίας, δεν επέδειξε καμία ευαισθησία απέναντι στην πολιτική εθνοκάθαρσης, ούτε καν της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Νοτίου Αλβανίας, δεν επέδειξε καμία ευαισθησία όταν η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα κρατείτο για 11 ημέρες σε ομηρεία καθ’ υπέρβασιν κάθε νόμου και δικαίου, δεν επέδειξε καμία ευαισθησία όταν ο πρωθυπουργός της γείτονος πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε έρευνα, έτρεξε να ειρωνευτεί τον νεκρό και να δώσει την γραμμή της αλβανικής πλευράς. Δεν έδειξε καμία ευαισθησία όσα χρόνια πολιτεύεται απέναντι στις διώξεις του ελληνισμού στην Αλβανία. Ίσως να μην έφτασαν στα αυτιά του αλλά προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκε ο κύριος Καραγιαννίδης και οι 13 σύντροφοί του σχετικά με τις ευαίσθητες ελληνο-αλβανικές σχέσεις. Ενώ δεν έχουμε κανέναν λόγο να υπερασπιστούμε τα ελλαδικά ΜΜΕ αφού όλα σχεδόν έπεσαν στην παγίδα αναπαραγωγής των αλβανικών μέσων, αναγκαζόμαστε καταθέτοντας την αλήθεια να μαρτυρούμε υπέρ του STARκαι κάθε άλλου μέσου που πρόβαλλε τα ίδια ακριβώς πλάνα.

Στις 14.30 περίπου, η αλβανική αστυνομία μέσω διαρροών έκανε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έχει συλληφθεί. Η είδηση αναπαρήχθη από όλα τα αλβανικά ΜΜΕ. Μία ώρα αργότερα, τα αλβανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας.

Η είδηση της σύλληψης, έχει πλέον σβηστεί από όλες τις ιστοσελίδες των αλβανικών ΜΜΕ αλλά τα ίχνη στο διαδίκτυο παραμένουν. Αν αυτό δεν είναι στοιχείο που δημιουργεί υποψίες συγκάλυψης τότε ποιο είναι; (μπορεί κάποιοι να υποστηρίξουν ότι στην Αλβανία τα ΜΜΕ είναι ανεξάρτητα. Σε αυτό δεν θα καταφέρουμε να απαντήσουμε, αλλά μπορούμε να τους παραπέμψουμε).

Κύριε Καραγιαννίδη, γιατί δεν καταθέτετε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για την διαλεύκανση της υπόθεσης; Πιο πάνω θα βρείτε αρκετά στοιχεία για να καταρτίσετε το κείμενό σας

Μπορείτε ακόμα να καταθέσετε μία ερώτηση για τις απόψεις του κυρίου Φίλη οι οποίες επίσης δεδομένης της αναγνωσιμότητάς του και εφόσον απέχουν από την επίσημη ελληνική πολιτική δημιουργούν πραγματικά προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής Βορειοηπειρωτικών Σωματείων Ελλάδος, εκπροσωπώντας τα παρακάτω σωματεία:

1.Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατίου για το ΔΣ ο Πρόεδρος, Ηλίας Τζούμπας

2.Σύλλογος Βορειοηπειρωτών (έτος ιδρύσεως 1920 Αθήνα), για το ΔΣ ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Καραθάνος

3.Νεολαία Βορειοηπειρωτών Αθήνα, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Τιμολέων Ντάσης

4.Νεολαία Δήμου Φοινικαίων, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Ιωάννης Μπάρης

5.Νεολαία Βορειοηπειρωτών Αχαϊας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Γιάννης Τοπάλης

6.Σύλλογος Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Κώστας

7.Επιτροπή Νεολαίας Γλύνας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Παύλος Τσέλιος

8.Σύνδεσμος Πωγωνήσιων Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πάνος

9.Ένωση Χειμαρριωτών, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Σπύρος Κούτουλας

10.Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ», για το ΔΣ ο Πρόερδος Γιάννης Νταγιάκας

11.Ένωση Βορειοηπειρωτών Κέρκυρας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Βασίλης Δημητρίου

12.Ένωση Βορειοηπειρωτών Κρήτης, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Σπύρος Μπόκολος

13.Ένωση Επιστημόμων & Διανοουμένων Βορείας Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Δρ.Χρήστος Παππάς

14.Ενωση Καλλιτεχνών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Νούσιας

15.Αδελφότητα «Παναγία η Κωσταρίτισσα», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αντώνης Καλογέρης

16.Αδελφότητα Αγ. Ανδρέα Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Ορέστης Ζαφείρης

17.Αδελφότητα Λύβενας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αριστείδης Μπουζούκας

18.Αδελφότητα Δρυμαδιωτών Χιμάρας «Η Μεγάλη Χώρα», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αντώνιος Νέτσος

19.Αδελφότητα Αλυκιωτών, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Μιχάλης Γιώτης

20.Αδελφότητα Καλυβιωτών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αχιλλέας Αναγνώστης

21.Αδελφότητα Πλακιωτών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Γρηγόριος Γκιζέλης

22.Αδελφότητα Σχωριαδιτών, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αλκιβιάδης Ντάλες

23.Αδελφότητα Τσερκοβίτσας- Θεολόγου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Σπύρος Κοτέφας

24.Αδελφότητα Τσουκιωτών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Νικόλαος Νταής

25.Αδελφότητα Πέπελιωτών «η Αγία Τριάδα», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Θεοφάνης Τσάμης

26.Αδελφότητα Δρυϊνουπόλεως ,Βόδριστα, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Παντελής Εξαρχος

27.Αδελφότητα «Άγιος Γεώργιος, Κοσσοβίτσας ,για το ΔΣ η Πρόεδρος Κατερίνα Γκόνη Γάτσιου

28.Αδελφότητα Λογγιωτών «Αγ. Νικόλαος», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Νίκος Γκέργκης

29.Αδελφότητα Σελλειωτών «ο Αγ. Αθανάσιος» για το ΔΣ ο Πρόεδρος Γιώργος Καλλης

30.Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Δημήτριος Περδίκης

31.Λαογραφικός Σύλλογος Χάονες, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Γιάννης Παναγιώτου

32.Πολιτιστικη Ένωση Βουθρωτό, πρόεδρος Αλέξανδρος Νταγιάκας

33.Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης ,για το ΔΣ ο Πρόεδρος Οδυσσέας Λιάζος

34.Σύλλογος Γεωργουτσατινών, «Αγ. Γεώργιος», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Φώτης Φράγκος

35.Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Δήμος Γιάννης

36.Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Νομού Κορινθίας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Βασίλης Μπάρης

37.Σύλλογος Φοινικαίων Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Περικλής Νάτσης

38.Σύλλογος Βοδινού Αγία Παρασκευή, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Δημήτρης Μαγκλάρας

39.Σύλλογος Άνω Επισκοπής» η Αγία Παρασκευή» , για το ΔΣ ο Πρόεδρος, Φίλιππος Τζιάμος

40.Σύλλογος Σωτηρας « Μεταμόρφωση Σωτήρος», για το ΔΣ ο Πρόεδρος, Κωστας Γιώτης

41.Σύλλογος «Αγιος Νικόλαος» Κρα, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Βαγγέλης Ζιώγκας

42.Σύλλογος Χλωμιωτών, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Κώστας Ταγαρης

43.Σύλλογος Σωπικής Πωγωνίου «Μεταμόρφωση Σωτήρος», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αριστοτέλης Ρίζος

44.Σύλλογος Κακαβιάς, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πανταζής

45.Κοινότητα Χάσκοβου, ο Πρόεδρος Βαγγέλης Κουγκουλης

46.Κοινότητα Σωφρατίκων, ο Πρόεδρος Λάμπης Κατσής

47.Κοινότητα Δοξατίου , ο πρόεδρος Λευτέρης Τσομπος

 ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Πηγή: Himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις