Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ (αποδεδειγμένα με αριθμούς κιόλας)!!!

10 στους 20 από σας θα πάτε και θα ψηφίσετε:
3 θα ψηφίσουν ΝΔ
2 θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ
3 θα ψηφίσετε ένα άλλο κόμμα (ΧΑ,ΚΚΕ, Λεβέντη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ κτλ).

Και μένουν άλλοι 2 που θα ψηφίσουν πολύ μικρά κόμματα!
Οι πρώτοι 8 απλά θα δώσετε μια μάχη, για το … ποιος θέλετε να σας πηδά τα επόμενα 4 χρόνια!! Το πώς, το ξέρετε ΚΑΙ οι 8 αναμφίβολα!

Οι 2, τελευταίοι απλά έχουν καταλάβει ότι δεν γλυτώνουν τον βιασμό και αντιδρούν ρίχνοντας "άσφαιρα" αφού γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι τα κόμματα αυτά δεν πρόκειται να κυβερνήσουν!

Μέχρι εδώ καλά!

Εγώ δεν τα έχω με αυτούς! Τα έχω με τους υπόλοιπους! Από τον 11ο ως και τον 20ο, που ΔΕΝ πρόκειται να πανε να ψηφίσουν. Δεν τους αρέσει κάποιο κόμμα αλλά ούτε και καταδέχονται να ψηφίσουν έστω "λευκό"!

Μ αυτούς τα έχω, που συνειδητά επιτρέπουν στους πρώτους 3 ή 5 να γαμάνε τους υπόλοιπους 17 ή 15 !!!

Αν ποτέ καταλάβουν ότι είναι σχεδόν 5.000.000 στο σύνολο, τότε ίσως σταματήσω να είμαι εγώ ο γραφικός που λέει ότι αυτοί φταίνε επί της ουσίας για την κατάντια μας! Διότι όλοι αυτοί βαριούνται ακόμα και να συνεννοηθούν, ‘ετσι ώστε να επιλέξουν για παράδειγμα το τελευταίο κόμμα σε ψήφους στην Ελλάδα, ("κόμμα Πειρατών" με 15.000 ψήφους) και να του δώσουν 200 από τις 300 έδρες της Βουλής!

Αυτή είναι η δύναμη των καναπεδάτων!!!!

Αυτοί είναι που φωνάζουν και καταριούνται περισσότερο από τον καθένα!

Που να πάει το μυαλό τους ότι όλοι αυτοί, μπορούν να κάνουν ΕΝΑ κόμμα και να τελειώσουν όλα τα υπόλοιπα!
Α πα πα πα! Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην Ελλάδα! Εμείς είμαστε ... Ευρωπαίοι, Απόγονοι του Μεγαλέξανδρου και ίσως και Εξωγήινοι ! Είμαστε ένα απέραντο Alou Fun Park... που όταν του δείχνεις τον δρόμο της Εξουσίας, τότε σκιάζεται, φοβάται, βαριέται και στο τέλος πέφτει και κοιμάται γιατί δεν πιστεύει σε ένα πάρα πολύ από πράγμα!

Στην Ομόνοια …

Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε….

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις