Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η κραυγή της μάνας: Άφησαν τον Δολοφόνο της Κωνσταντίνας μου να φύγει απο την Ελλάδα»

Το τροχαίο δυστύχημα είχε γίνει το βράδυ της 19ης Ιουλίου του 2016, στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης-Καλλονής, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο «Μυτιλάνα».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος Αμερικανός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε η άτυχη κοπέλα. Αποτέλεσμα, ήταν να χάσει τη ζωή της η 27χρονη και να τραυματιστεί ο 26χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, πως το δυστύχημα συνέβη την ώρα που το αυτοκίνητο του 45χρονου, προσπάθησε να περάσει κάθετο το εθνικό οδικό δίκτυο, προκειμένου να παρκάρει ο οδηγός του, απέναντι από το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμενε.

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, πριν από δύο χρόνια, στην 27χρονης Κωνσταντίνας Αρβανίτη, στη Μυτιλήνη, η μητέρα της εκφράζει την αγωνία της πως ο κατηγορούμενος για το θάνατό της ενδεχομένως και να μην καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δεν κρύβει την απογοήτευσή της που ήρθη η απαγόρευση εξόδου στον κατηγορούμενο 45χρονο, Αμερικανό υπήκοο να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να δει την κόρη του. Σύμφωνα με το lesvosnews.net, η μητέρα φοβάται πως ο 45χρονος Αμερικανός δεν θα επιστρέψει για να εμφανιστεί στη δίκη του η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 22 Νοεμβρίου.

«Άφησαν το δολοφόνο της κόρης μου να πάει να δει την κόρη του στην Αμερική… Εγώ δεν θα δω ποτέ την Κωνσταντίνα μου« γράφει σε επιστολή της σε δημοσιογράφο, η μητέρα της άτυχης κοπέλας η οποία δηλώνει αγανακτισμένη που επιτράπηκε στον κατηγορούμενο να φύγει από τη Μυτιλήνη, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Πηγη nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις