Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

«Δεν θα αφήσω τα φασιστάκια να κλείσουν το σχολείο» είπε ο ξεφτίλ@ς για κινητοποίηση για την Μακεδονία ΜΑΣ.

Ήρθε η ώρα να τελείωσουμε μια και καλή τους προδότες αριστεροφασίστες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ).
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΗ "ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..
Έπειτα από ενδελεχή έρευνα και πολλές συνομιλίες από χθες το βράδυ, και ειδικά σήμερα το πρωί, διασταυρώθηκε ότι αυτό είναι το όνομα τού (αριστερού) καθηγητή που αποκάλεσε τα παιδιά μας "φασιστάκια", όταν έμαθε ότι θα προχωρήσουν σε κατάληψη. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος είναι ένας απλός καθηγητής, που πιστεύει ότι το σχολείο δεν είναι δημόσιο, αλλά ...τού ανήκει όταν προσπαθεί να ματαιώσει κατάληψη για μείζον εθνικό θέμα...
Το περιστατικό αφορά το 4ο Λύκειο Βέροιας και όχι το 3ο (συστεγάζονται, γι'αυτό υπήρξε το μπέρδεμα).
Άρα το θέμα δεν αφορά (και) την λυκειάρχη τού 3ου, Αναστασία Καρακώστα, αλλά τον λυκειάρχη τού 4ου, Πασχάλη Θεοτοκίδη, από τον οποίο περιμένουμε να κινήσει τις απαραίτητες προβλεπόμενες διαδικασίες για να ερευνήσει περαιτέρω το θέμα και να τιμωρηθούν οι υφιστάμενοί του καθηγητές που θα αποδειχθεί ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα σε βάρος μαθητών.
Ο γυμναστής Μιλτιάδης Λαβασίδης (και αυτός αριστερός) δεν αποκάλεσε παιδιά "φασιστάκια", αλλά ήταν εκείνος που λίγη ώρα αργότερα από τις παραπάνω ύβρεις τού Ταχματζίδη, απείλησε τα παιδιά ότι δεν θα πάνε πενταήμερη εκδρομή αν κάνουν κατάληψη. Ενώ απευθυνόμενος σε ένα από τα παιδιά (το όνομα τού οποίου γνωρίζω, αλλά δεν το γράφω φυσικά για ευνόητους λόγους) τού είπε υποτιμητικά:
"Διάβασε Ιστορία και μην είσαι ανιστόρητο πρόβατο"!
Δηλαδή για τον Λαβασίδη η Ιστορία δικαιώνει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, και όχι ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική!..
Και σε αυτούς τους καθηγητές, και δυστυχώς πολλούς άλλους εθνομηδενιστές ομοϊδεάτες συναδέλφους τους, εμπιστεύονται οι Έλληνες την εκπαίδευση των παιδιών τους.
Αυτοί οι καθηγητές πληρώνονται από το υστέρημα τού Έλληνα φορολογούμενου για να λένε στα παιδιά του ότι είναι ανιστόρητα που αντιδρούν στην συμφωνία των Πρεσπών!..
Και για να τα αποκαλούν "φασιστάκια" μόνο και μόνο επειδή δεν ασπάζονται τις αντεθνικές αριστερές και ακροαριστερές τους ιδεοληψίες.
Και για να χρησιμοποιούν το δημόσιο σχολείο ως βήμα για την ιδεοληπτική τους εθνομηδενιστική προπαγάνδα!
Όχι κύριοι και κυρίες διεθνιστές καθηγητές.
Δεν θα σας περάσει.
Η εποχή της παντοδυναμίας τού αριστερού ψευτοπροοδευτισμού,
και τού σταλινικού ολοκληρωτισμού,
στα σχολεία, και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Από εδώ και πέρα θα έχετε ιδεολογικά τεκμηριωμένο αντίλογο στην ιδεολογική σας "λάσπη" περί "ακροδεξιάς" και τα συναφή (την οποία πετούσατε ανενόχλητοι τόσα χρόνια σε αγνούς πατριώτες). Αλλά και μηνύσεις και δημόσια διαπόμπευση (όχι συκοφάντηση) όταν βρίζετε ή απειλείτε τα παιδιά μας, ώστε να τα αποθαρρύνετε να έχουν εθνικό φρόνημα και να κάνουν εθνικούς αγώνες.
Ενώ όταν οι κινητοποιήσεις τους (πορείες, καταλήψεις), απαραίτητες ή καταχρηστικές, εξυπηρετούν την αριστερή ατζέντα, τότε ξαφνικά τα ίδια παιδιά γίνονται από "φασιστάκια", "πρωτοπόροι κοινωνικοί αγωνιστές"!
Πέρα από αντεθνιστές, είστε δηλαδή και κυνικά υποκριτές.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ.
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Θανάσης Γκόρδης

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)







ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις