Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

O.Y.A Διαχωρισμός τώρα Μασονίας – Κράτους , H Δημοκρατία κινδυνεύει. Ζητάμε πληροφορίες για πολιτικούς , πολιτειακούς παράγοντες και…

… δημόσια πρόσωπα που είναι τέκτονες .
Ακόμα και το βιβλίο του Μιλτιάδη Βιτάλη (τ.διευθυντής πολιτικών γραφείων και σύμβουλος υπουργών) με τίτλο «Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα»  
στο οποίο περιγράφονται πρωτοφανείς και μοναδικές μαρτυρίες και αποκαλύψεις, που αφορούν τη σύνδεση της Μασονίας με την πολιτική, δικαστική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου , δεν μπορεί να δείξει το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα .
Ακόμα και το ότι ,  σιγοψιθυρίζεται ότι ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , εκείνοι το επιτρέπουν ώστε , να το κάνουν καλύτερα . Κάθε αναφορά στα πεπραγμένα τους (αρνητική ή θετική ) , είναι από αυτούς καλοδεχούμενη αφού , συνιστά διαφήμιση εκ του ασφαλούς .
Η Κατάσταση πλέον ξεφεύγει από τον έλεγχο της  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( θυμηθείτε το δημοψήφισμα , που το 62% του ΟΧΙ έγινε το «πρωί» ΝΑΙ )

Όταν οι καθοριστικές αποφάσεις για την ζωή εκατομμυρίων ελλήνων και το μέλλον της χώρας , επηρεάζονται καθοριστικά από Τέκτονες που δημόσια , τάχα μου διαφωνούν , ενώ, στη «μυστική τους σέχτα » ,  Τεκτονική Αδελφότητα  , είναι  ψυχικά και διανοητικά αδέλφια που όλοι μαζί  προσκυνούν τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος , η δημοκρατία ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ άμεσα .
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό. Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιους γέροντας που παραμυθιάζονται και μετά παραμυθιάζουν τους νεοεισερχόμενους , αλλά , για υπαρξιακά και οικονομικά συμφέροντα , που εκπορεύονται από αλλοδαπά κέντρα αποφάσεων
Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας μετά από 218 χρόνια λειτουργίας , αριθμεί περί τα  3.500 άτομα  , ενώ με τους κρυφούς και τους «εν ύπνω » ο αριθμός φτάνει στα 10.000 μέλη.
Μεταξύ αυτών είναι οι γνωστοί :  Βασίλειος Κούτσης, Δημήτριος Μακρατζάκης, Αέτιος Τζιφάκης,Νίκος Ζωγόπουλος ,Στέλιος Νομικός ,Νίκος Σαμανίδης ,Δημήτριος Δενεδιός ,Γεώργιος Κολύρης , Θεόδωρος Δαρδαβέσης ,Λεωνίδας Κασιάπης,Αναστάσιος Μπουρμπούλιας,Ιγνάτιος Κρανιδιώτης ,Μάξιμος Κανέτης ,Διονύσιος Ματαράγκας,Χαράλαμπος Μελιτάς ,Βασίλειος Κούτσης.,Κωνσταντίνος Πολίτης  ,Παναγιώτης Τσάκωνας . Ο τελευταίος ( γνωστός ) φέρεται και «διευθύνων σύμβουλος» του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας , από την οποία εξέρχονται  μεταπτυχιούχοι , οι αυριανοί ανώτατοι αξιωματικοί , σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων .
Όλος αυτός ο σκοτεινός κόσμος πρέπει να φωτιστεί . Σκοπός να αναχθεί η ανάγκη , τα τεθεί το ασυμβίβαστο μασονίας – κράτους .
Το ερώτημα είναι , πόσο δύσκολο είναι τώρα που φέρεται ότι ΑΥΤΟΙ ελέγχουν τα πράγματα ;
Εδώ, θα το ξαναπούμε . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ . Με αφορμή τα οικονομικά , δικαιολογείται Θρησκευτικό Πόλεμος για να καλυφθούν ( και σε κάποιες τεκτονικές στοές (;) – τεράστιες οικονομικές ατασθαλίες.
Η Μασονία στην Ελλάδα χρειάζεται χρήματα … μάλλον την κτύπησε και αυτήν , η οικονομική Κρίση αφού , τα έσοδα π.χ από τους Ροταριανούς ομίλους μειώθηκαν κατά 34,6% . Επιπλέον , πληροφορίες μας λένε ότι  η «ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΙΓΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Τύπου» , αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες , και αυτή.
O νεοσύστατος αντιμασονικός σύλλογος με την επωνυμία «Πατριωτική και Χριστιανική Ένωση Ελλήνων» που ιδρύθηκε πρόσφατα στην βόρεια Ελλάδα με έδρα την Αλεξανδρούπολη , πρόεδρος του οποίου είναι ο πρώην πολιτευτής και δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Νικόλαος Κοζάρης , παρακαλείται για την συνδρομή του στην συγκέντρωση των ζητούμενων στοιχείων
Συνεχίζεται …
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας )

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις