Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Σκηνές χάους στις Βρυξέλλες: Δακρυγόνα κατά των «κίτρινων γιλέκων» (photos-video)

Εικόνες χάους στις Βρυξέλλες, καθώς η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και κανόνια νερού στους διαδηλωτές του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» που μετά το Παρίσι, κατέλαβαν και τους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Βέλγιο, στη διάρκεια των διαδηλώσεων, με τις αστυνομικές Αρχές να επιχειρούν να διαλύσουν το πλήθος, χρησιμοποιώντας κανόνια νερού και δακρυγόνα.

​Διαδηλωτές του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» — το οποίο κατέστη σύμβολο των πρόσφατων διαδηλώσεων στη Γαλλία — βγήκαν στους δρόμους του Βελγίου για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην υψηλή φρολογία και στο αυξανόμενο κόστος διαβίωσης, έχοντας δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία.
​Η αστυνομία στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε, ειδικότερα, ότι έχουν κλείσει αρκετοί δρόμοι, λόγω των διαδηλώσεων, ενώ ενημέρωση για τα προβλήματα στους δρόμους παρείχαν στους οδηγούς και οι Αρχές συγκοινωνιών στη βελγική πρωτεύουσα.
​Οι Αρχές επιβολής του νόμου παρακολουθούν στενά την κατάσταση, με οχήματα με κανόνια νερού να βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή.
​Εν τω μεταξύ, ο Βέλγος πρωθυπουργός, Τσαρλς Μισέλ, σχολιάζοντας τα γεγονότα, ανέφερε ότι θέλει να διαπραγματευτεί με τους επικεφαλής του κινήματος των διαδηλώσεων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις