Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ψυχολόγος Αποκαλύπτει: 7 Δοκιμασμένοι Τρόποι για να Κάνεις Κάποιον να Κολλήσει μαζί σου!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι πως το άτομο θα πρέπει να έχει έστω τα ελάχιστα συναισθήματα για σας. Μετά, θα μπορέσετε να τα μετατρέψετε σε βαθιά συναισθήματα, εύκολα και γρήγορα.


1. Μην πάρετε παγωτό στο πρώτο ραντεβού

Υπάρχει μία ενδιαφέρουσα σύνδεση ανάμεσα στην θερμοκρασία του σώματος ενός ατόμου και της ψυχολογικής του κατάστασης. Φαίνεται πως όταν είμαστε ζεστοί, είναι πιο πιθανό να είμαστε ευγενικοί και φιλικοί προς τους άλλους.

Αυτό το παράδειγμα μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε ένα πρώτο ραντεβού όταν θα θέλετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του άλλου.

2. Τα οφέλη της οπτικής επαφής

Ψυχολόγοι λένε πως μπορούμε να μετρήσουμε την αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από την συχνότητα και την διάρκεια που κοιτιούνται στα μάτια. Λένε πως ζευγάρια που αγαπιούνται πολύ κοιτιούνται στα μάτια στο 75% όταν μιλάνε.

Όταν κοιτάς κάποιον για πολύ ώρα στα μάτια και το κάνεις συχνά, κοροϊδεύεις το μυαλό του άλλου γιατί θυμάται πως είναι το βλέμμα της αγάπης. Οπότε, ξεκινάει να σε βλέπει πιο ερωτικά. Το νευρικό σύστημα αρχίζει να παράγει φαιναιθυλαμίνη, που μας κάνει να νιώθουμε ερωτευμένοι.

3. Πείτε τους κάτι παράξενο για σας

Είναι λογικό πως αν είστε πιο επικοινωνιακοί, έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνετε αρεστοί. Οπότε, δεν είναι κακό να μοιράζεστε πράγματα για σας ανοιχτά μαζί τους χωρίς να φοβάστε. Έτσι, θα κάνετε τους άλλους να σας συμπαθήσουν.

Σύμφωνα με έρευνες, το 79% των συμμετεχόντων προτιμούσαν τους ειλικρινείς και ανοιχτούς ανθρώπους στο πρώτο ραντεβού. Δεν έκρυβαν τίποτα, ακόμα και τις παράξενες συνήθειες, γούστα ή συμβάντα που έχουν ζήσει.

Δουλεύει όπως με τα μυστικά: όταν λες σε κάποιον ένα μυστικό, υπάρχει μία ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ σας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την κατανόηση.

4. Φτιάξτε έναν μυστικό κώδικα για σας τους δυο

Αυτό πρόκειται για ανέκδοτα, ειδικές λέξεις και πρωτότυπες χειρονομίες που θα γίνονται μόνο μεταξύ σας. Εάν γίνει αυτό, η σχέση σας θα πάει σε άλλο επίπεδο και θα γίνει πιο δυνατή.

Όλοι θέλουμε να είμαστε ιδιαίτεροι και μοναδικοί και αυτή η μυστική γλώσσα μας βοηθάει να νιώθουμε πως καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα.

5. Το μέγεθος από τις κόρες των ματιών

Έρευνες έχουν δείξει σύνδεση ανάμεσα στο μέγεθος της κόρης και της έλξης που νιώθουμε πως ένα άτομο. Φυσικά, δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος από τις κόρες σας, ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε τον φωτισμό ή να ανάψετε κεριά.

6. Να είστε συχνά κοντά τους… Αλλά μετά, προσπαθήστε να τους λείψετε.

Φυσικά, λογικό είναι να θέλουμε να γνωριστούμε και να χτίσουμε μία δυνατή σχέση. Αλλά μετά από αρκετά ραντεβού, οι ψυχολόγοι συνιστούν ένα διάλειμμα (ακόμα και αν δεν το θέλετε) για να λείψετε στον άλλον.

Έτσι, δεν θα κουραστείτε εύκολα και θα έχετε μία ευκαιρία να κατανοήσετε πώς βλέπει ο σύντροφός σας την σχέση σας.

7. Κάντε μία θετική συσχέτιση

Μπορείτε να προγραμματίσετε το μυαλό κάποιοι επαναλαμβάνοντας τις ίδιες σκέψεις ξανά και ξανά. Γι’αυτό και είναι τόσο σημαντικό να διαλέγουμε σοφά τις λέξεις που χρησιμοποιούμε όταν επικοινωνούμε με άτομα που είναι σημαντικά για μας.

Όσο πιο καλά παρουσιάζετε τον εαυτό σας, τόσο πιο θετική εντύπωση θα κάνετε στο μυαλό κάποιου ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.

Και δεν έχει σημασία αν είστε τόσ οθετικός. Το μόνο που έχει σημασία είναι το πώς σας θυμούνται και το πώς θέλετε εσείς να σας θυμούνται.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

https://true.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις