Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Υπόθεση «Ριχάρδος»: Στην ασφάλεια του Αβραμόπουλου ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο κύκλωμα – Απόστρατος της ΕΥΠ μετέφερε κλοπιμαία στο «στρατηγείο» των λαθρεμπόρων!

Στην ασφάλεια του Έλληνα Επιτρόπου αρμόδιου για την Μετανάστευση Δημήτρη Αβραμόπουλου ανήκε ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, όπως αποκάλυψε το ίδιο το γραφείο του Επιτρόπου.


Το Πολιτικό Γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου γνωστοποίησε ότι ο αστυνομικός επέστρεψε στην υπηρεσία του.
Ειδικότερα: από το Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου ανακοινώθηκε ότι ο αστυνομικός, που είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του Επιτρόπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, στη συνέχεια μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Ριχάρδου, ζητήθηκε η άμεση επιστροφή του στην υπηρεσία του.
Για την όποια εξωυπηρεσιακή του απασχόληση, όταν αποσπάσθηκε, ουδεμία γνώση ή πληροφόρηση είχε, τόσο η υπηρεσία του όσο και ο υπεύθυνος της ομάδας ασφαλείας του Επιτρόπου, διευκρινίζεται εξάλλου.
ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247, επιχειρησιακό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση είχε ένας 54χρονος απόστρατος αστυνομικός που υπηρετούσε παλιότερα στην ΕΥΠ, ο οποίος μετέφερε αγνώστου προέλευσης, πιθανόν κλοπιμαία, χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία κατέληγαν στο χρυσοχοείο ενός Ιταλού στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί τα μετέφερε με την μοτοσικλέτα του στο «στρατηγείο» του Τούρκου στην οδό Αριστείδου.
Μάλιστα για τον ρόλο του απόστρατου στελέχους της ΕΥΠ υπάρχει και βιντεοσκόπηση στην κατοχή των Αρχών που έχει καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις του και την μεταφορά των αγνώστου προελεύσεων χρυσαφικών στον χώρο της οδού Αριστείδου.
Τα χρυσαφικά αυτά που οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι προϊόν κλεπταποδοχής που κατέληξαν στο χρυσοχοείο του Ιταλού, θα κατέληγαν και αυτά στο χυτήριο και από εκεί ως πλάκες πλέον, θα παραδίδονταν στον οδηγό του τουριστικού λεωφορείου που θα τα μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο απόστρατος της ΕΥΠ λογοδοτούσε στον Τούρκο και πιθανόν εκείνος προσέγγισε και τον νεαρό αστυνομικό και τον «στρατολόγησε» ως πληροφοριοδότη.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις