Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Video - πρώην παίκτριας του GNTM - «Είμαι από την Αλβανία, έμαθα μόνη μου ελληνικά»

Πολλοί ήταν οι φανατικοί του Greece’s Next Top Model που το βράδυ της Δευτέρας πήραν μεγάλη χαρά. Ο λόγος;
«Έσπασε» η περίφημη «τριάδα της φωτιάς», αφού η Μέγκι Ντρίο αποχώρησε από το παιγνίδι. Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδου και Μέγκι Ντρίο είχαν φτιάξει μία παρέα, που προκαλούσε τις αντιδράσεις όχι μόνο των υπόλοιπων κοριτσιών, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.
Μάλιστα, η Μέγκι η οποία και αποχώρησε, ήταν εκείνη που είχε στρέψει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και είχε αναδειχθεί ακόμη και η… σταρ του Twitter. Ο λόγος; Τόσο οι ηγετικές της τάσεις και ο άτυπος τίτλος του «αρχηγού» της τριάδας που έμοιαζε να είχε, όσο και τα απαίσια ελληνικά της. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο ουκ ολίγες φορές εκτόξευε μαργαριτάρια που γίνονταν viral.
Η Μέγκι το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media. Αλλά και όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του GNTM.
Για την καταγωγή της και τα ελληνικά της: «Εγώ είμαι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα και ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Τώρα είμαι 25. Όταν ήρθα πήγα σε αμερικάνικο κολλέγιο. Όλα τα έκανα στα αγγλικά. Τα ελληνικά τα έμαθα από μόνη μου. Νιώθω πολύ περήφανη για τα ελληνικά μου. Γιατί είναι πολύ δύσκολη γλώσσα. Αγαπάω την Ελλάδα. Τελείωσα το Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και μετά πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία. Πήρα το πτυχίο φέτος, πριν μπω στο παιχνίδι. Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο»
Για την «τριάδα της φωτιάς»: «Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε και οι τρεις. Ήταν όμως το κλίμα μέσα στο σπίτι που δεν μας βοηθούσε. Υπήρχε ανταγωνισμός. Εγώ ένιωθα πως υπάρχει ανταγωνισμός και από την Εύη προς εμένα».
Για τη σχέση της με την Εύη Ιωαννίδου: «Ο καυγάς μεταξύ μας έγινε γιατί τελευταία είχα καταλάβει ότι μάλλον ούτε εμείς οι τρεις ήμασταν τόσο φίλες όσο προσπαθούσαμε να δείξουμε. Το κλάμα της Εύης δεν το θεώρησα ψεύτικο… πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου. Πρώτη φορά ήταν συναισθηματική. Δεν νομίζω ότι το έκανε από τύψεις. Εμείς πράγματι είχαμε κάποια θέματα μεταξύ μας. Εμείς ήμασταν μόνο 3, οι άλλες ήταν 13. Οι αντιδράσεις μας ήταν πάντα πιο έντονες γιατί συναναστρεφόμασταν μεταξύ μας».
Για τη σχέση της με τη Μικαέλα Φωτιάδου: «Νιωθω ότι στην Μικαέλα θα λείψω περισσότερο. Είναι πιο κοντά με εμένα και έχουμε ομοιότητα. Ο χαρακτήρας της είναι πιο κοντά στο δικό μου. Η Εύη έχει πιο γερό στομάχι».
Για την Άννα Αμανατίδου: «Στην αρχή ξεκίνησε σωστά. Δεν είναι μοντέλο, το έχει πει και η Βίκυ Καγιά. Ήμουν η μοναδική που το έλεγα αυτό μπροστά στην κάμερα. Ο χαρακτήρας της είναι πικάντικος, γι’ αυτό είχαμε τις κόντρες. Πολλές φορές οι κάμερες δεν προλαβαίνουν όσα γίνονται. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί της»


Για τα επαγγελματικά της σχέδια: «Θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Την έχω τελειώσει τη Νομική, αλλά θα κάνω παράλληλα μεταπτυχιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις