Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ανθρωποκυνηγητό για το πρόσωπο πίσω από το προφίλ “Γιάννης Παπαδόπουλος” Για τα χυδαία σχόλια κάτω από την τελευταία ανάρτηση της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο

Τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα προφίλ “Γιάννης Παπαδόπουλος” και Σιδέρης καταδιώκει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από τις
χυδαία τους σχόλια κάτω από την τελευταία ανάρτηση της νεαρής φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο.

 


Στο μεταξύ πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος της 21χρονης φοιτήτριας βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που διενεργούν τις σχετικές έρευνες-όπως μεταδίδει η Ροδιακή>
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο πατέρας της φοιτήτριας πάντως, που ήρθε στη Ρόδο περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τις στιγμές που έζησε από την πρώτη  στιγμή που έμαθε ότι η κόρη του, που είχε πάει στη Ρόδο για να σπουδάσει, έπεσε -όπως όλα δείχνουν- θύμα δολοφονίας!
«Mίλησα με τον ιατροδικαστή και μου είπε ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της το κοριτσάκι μου! Ολα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ μακριά από τη Ρόδο» είπε ο κ. Ιωάννης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.
«Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ, η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της “θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα”.
Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβε η αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή.
Και συνεχίζει ο πατέρας της κοπέλας: «Δεν είχε κάποια μόνιμη σχέση αλλά είχε τις παρέες της με τις φίλες της. Ό,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου, τα δώσαμε στην αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου, ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου».
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες για την υπόθεση της σορού νεαρής κοπέλας που εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου, καθώς όπως όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια!
Πρόκειται για την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο, σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί μας στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών και ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή στους φίλους και συμφοιτητές της, παρακολουθούσε τα μαθήματά της και δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια της παραμονής της στη Ρόδο. Για αυτό και η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους την γνώριζαν!
Η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί μας και χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.
Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία!
Αυτό προκύπτει και από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας. Τα όποια σημαντικά στοιχεία έχουν ανακύψει από αυτό, τα εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου το οποίο και διενεργεί τη σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες.
Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν και άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα!
Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης και ο χρόνος θανάτου της 21χρονης, ο οποίος προσδιορίζεται το προηγούμενο βράδυ ή ακόμα και τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου, της ημέρας δηλαδή κατά την οποία εντοπίστηκε η σορός της στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου!
Από την ιατροδικαστική αναμένεται να προκύψουν και άλλα συμπεράσματα τις επόμενες ημέρες με την έκδοση των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις που έχουν γίνει.
Ερωτήματα που «καίνε»
Η νεαρή κοπέλα ήταν ένα ήσυχο άτομο που ήρθε στο νησί μας για τις σπουδές του και είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της με την οποία ήταν ιδιαίτερα «δεμένη» και είχε τακτική επικοινωνία.
Γι’ αυτό και τα όσα συνέβησαν προκαλούν εύλογα ερωτήματα σε συγγενείς και φίλους, ενώ απαντήσεις καλούνται να δώσουν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση.
Ερωτήματα για το πώς και γιατί βρέθηκε στη  συγκεκριμένη περιοχή (Λίνδο) η οποία μάλιστα είναι και δύσβατη, η 21χρονη βραδινές ώρες και εκτός τουριστικής περιόδου όπου τα πάντα είναι «νεκρά»;
Πήγε με τη θέλησή της ή κάποιος άλλος την ανάγκασε;
Εάν τελικά αποδειχτεί ότι πρόκειται για έγκλημα (όπως όλα δείχνουν), τελέστηκε εκεί ή κάπου αλλού και η άτυχη νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ή ακόμα και νεκρή και την πέταξαν στη θάλασσα προκειμένου να «κρύψουν» τα ίχνη τους ο δράστης ή οι δράστες;
Σημαντικά ερωτηματικά άλλωστε δημιουργεί και το γεγονός ότι η κοπέλα δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το στηθόδεσμό της, ενώ και στη γύρω περιοχή, παρά τις έρευνες που έγιναν από τους Λιμενικούς δεν βρέθηκαν δικά της αντικείμενα.
Ωστόσο το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει εν μέρει το σενάριο ότι η 21χρονη μεταφέρθηκε στην περιοχή της Λίνδου με ή χωρίς τις αισθήσεις της.
Αξιολογούνται όλα τα στοιχεία
Προς την κατεύθυνση να δοθούν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και φυσικά να διαλευκανθεί η υπόθεση βρίσκονται οι έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, το οποίο και ήδη έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του αλλά και αυτών που προκύπτουν από τις καταθέσεις ατόμων από το περιβάλλον της 21χρονης φοιτήτριας.
Επίσης συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Πευκών της Λίνδου για εντοπισμό αντικειμένων που ανήκουν στην 21χρονη ή άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, εντόπισε στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους τη σορό άγνωστης γυναίκας ηλικίας 25-35 ετών, λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., με μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, έφερε τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο.
Η άγνωστη γυναίκα φορούσε μόνο το στηθόδεσμό της και κανένα άλλο ρούχο.
Άμεσα με τον εντοπισμό της σορού ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου τη σορό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου αλλά και στοιχεία τέτοια που να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή της.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις