Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Αβραμόπουλος: «δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω στην Ευρώπη των συνόρων»...

Παρέμβαση έκανε ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος και χαρακτήρισε την
Συνθήκη Σένγκεν ως το μεγαλύτερο επίτευγμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης. 
Δήλωσε ακόμα πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουν να γυρίσουμε πίσω στην Ευρώπη των συνόρων και των ελέγχων» Βέβαια την ανεργία και τις κοινωνικές αδικίες που κυριαρχούν στην Ευρώπη δεν κοιτάζουν να τις εξαλείψουν μόνον για την ελεύθερη διακίνηση των «μεταναστών» ενδιαφέρονται. 
Δεν μας διευκρίνισε μόνο πως θα το απαγορέψουν, η μία χώρα μετά την άλλη αλλάζει την πολιτική της στο μεταναστευτικό και οι πολίτες στρέφονται όλο και περισσότερο σε ευρωσκεπτικιστικά και πατριωτικά κινήματα, βιώνοντας τα αποτελέσματα της πολιτικής των ιθυνόντων θιασωτών της Παγκοσμιοποίησης. 
Και τόνισε ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές είναι σημαντικές και πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα που θα περιέχει τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη. 
Ακούγοντάς τον θα πίστευε κανείς ότι οι ευρωεκλογές γίνονται μόνο και μόνο για να κατοχυρωθούν τα όποια δικαιώματα των «μεταναστών». 
Μίλησε και για την ανεργία στους νέους που οδηγεί στην άρνηση και την σύγκρουση με το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα και που μπορεί να εξελιχθεί σε «τσουνάμι». Παρέλειψε φυσικά να πει ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τα προβλήματα αυτά. Είναι αυτοί που διοικούν την Ε.Ε. με τις επιλογές τους. 
Δεν είπε ακόμη πως στην Ελλάδα για παράδειγμα το 25% περίπου των απασχολούμενων στην αγροτική παραγωγή είναι αλλοδαποί από χώρες εκτός Ευρώπης. Είναι οι «μετανάστες» που αυτοί τους έφεραν εδώ για να πάρουν τις δουλειές μας.... 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΠΗΓΗ: www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις