Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ποια Β.Ήπειρος και ποια Μακεδονία – Το ΒΙΝΤΕΟ με αυτά που προωθεί με πάθος η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες

Η ελληνική κοινότητα στην Β. Ήπειρο εξοντώνεται.
Οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Οι Σκοπιανοί ζητούν διδασκαλία της βουλγαροσκοπιανής γλώσσας των κομιτατζήδων στην
Ελλάδα και μιλούν για «Μακεδονία του Αιγαίου».
Ωστόσο, την κυβέρνηση απασχολούν άλλα θέματα και αυτά προωθεί στις Βρυξέλλες.
«Την ανάγκη να «πρασινίσει» περισσότερο η Ευρώπη, να ενισχυθούν οι φιλικές προς το περιβάλλον και προς τις τοπικές κοινωνίες επενδύσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας», τόνισε, όπως πολλοί ίσως έχετε
διαβάσει, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ECON) και της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων (ENVI), με θέμα την βιώσιμη δημοσιονομική ανάπτυξη, στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030.
Σε αυτό το άρθρο σας παραθέτουμε το βίντεο της ομιλία του.
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η Ευρώπη πρέπει, όχι απλώς να ακολουθεί τους στόχους του ΟΗΕ, αλλά να πρωτοπορεί στην υλοποίηση αυτών των στόχων. Να ενισχύουμε τη λογοδοσία και τη δημοκρατική λήψη των αποφάσεων».
Αντί λοιπόν η κυβέρνηση της χώρας μας να προβάλλει τα εθνικά δίκαια του Ελληνισμού, μπαίνει «μπροστάρισα» για την προώθηση της «πράσινης» Ατζέντας 2030, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Όπως είπε, μάλιστα, ο κ. Παπαδημούλης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οφείλει να μείνει «μακριά από την επιρροή των lobbies, που θεωρούν ότι η Κομισιόν έχει γίνει πολύ «πράσινη».
«Δεν είναι αυτό, είναι η ανάγκη να τρέξουμε γρηγορότερα για να υπερασπιστούμε το περιβάλλον, αυτή που πιέζει την Κομισιόν», τόνισε.
Αυτή είναι η ανάγκη σήμερα, σύμφωνα λοιπόν με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, επισήμανε ότι «οφείλουμε να πιέσουμε ακόμη περισσότερο, γιατί είναι θέμα προστασίας του περιβάλλοντος, βιωσιμότητας της οικονομίας, προσαρμογής στις καινοτομίες και υπεράσπισης, σε τελική ανάλυση, του δημοσίου συμφέροντος».
Για το εθνικό συμφέρον και όσους, εκ των πραγμάτων το απειλούν, ούτε λέξη!
Δείτε το βίντεο με την ομιλία του και έπειτα θυμηθείτε ποιοι είναι ακριβώς οι στόχοι της Ατζέντας 2030, την οποία «λαχταρά» η ευρωομάδα ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις