Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

video - Έτσι δολοφόνησαν τη φοιτήτρια στη Ρόδο - Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός που έπεφταν σε αντιφάσεις ομολόγησαν τελικά την δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας.
Οι δυο δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Αυτοί (ΕΔΩ) είναι οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο – Τα προφίλ τους στο facebook  

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, από τις καταθέσεις τους, στις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς.

Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν την νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους. Πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Μέχρι χθες το βράδυ, δεν είχε επιτραπεί στους δικηγόρους τους κ. Άκη Δημητριάδη και Στέλιο Κιουρτζή, να επικοινωνήσουν με τους εντολείς τους οι οποίοι ανακρίνοντο έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως οξύθυμος. Και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν προφορικά.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απολογηθεί εγγράφως ο 19χρονος Αλβανός ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα. Ο 21χρονος δεν έχει ακόμα απολογηθεί εγγράφως.

Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο.

Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας: Θα είναι λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα την σκεπάσει - ΒΙΝΤΕΟ
"Πήγα χθες το βράδυ στον υπολιμενάρχη της Ρόδου, του είπα αυτά ακούγονται και μου είπε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ότι νεότερο έχω θα σας ενημερώσω. Και πράγματι στις 1:45 το πρωί με πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και μου λέει έκλεισε, ομολόγησαν" είπε ο πατέρας της φοιτήτριας στον ΣΚΑΪ.

"Αυτό που μου είπε ήταν ότι πήγαν στη Λίνδο στο σπίτι που έγινε το συμβάν και μαζί με αυτούς γιατί ενδεχομένως υπήρχαν και άλλα στοιχεία" ανέφερε.

"Στις 10 έχουμε ραντεβού με τον υπολιμενάρχη. Ευχαριστώ για την προσπάθεια όλη της ομάδας που έγινε πριν την κηδεία του παιδιού μου, να είναι λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα την σκεπάσει".

Ακολουθεί το βίντεο:




Στον εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας
Στον εισαγγελέα Ρόδου οδηγούνται, σήμερα το μεσημέρι, δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό και ένα 21χρονο Ροδίτη. Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις