Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Συμφωνία Πρεσπών : Συνεδριάζουν εκτάκτως οι ΑΝΕΛ – Οι βουλευτές ζητούν εξηγήσεις από τον Καμμένο

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για πολιτικές εξελίξεις λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών εξαιτίας και της στάσης που θα
κρατήσουν οι βουλευτές του Ποταμιού, οι ΑΝΕΛ θα συνεδριάσουν αύριο και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πως θα πορευτούν στη συνέχεια.
Ο συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, Πάνος Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως την Τρίτη το πρωί στις 10:30 συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά τις δηλώσεις Ζάεφ όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστεί η στάση του κόμματος στην ψηφοφορία όταν έρθει προς επικύρωση η συμφωνία στην ελληνική Βουλή και ο προϋπολογισμός.

Οι βουλευτές θα ζητήσουν διευκρινίσεις από τον κ. Καμμένο για το τι σημαίνει «αποσύρω τους υπουργούς μου από την κυβέρνηση, αλλά στηρίζω την κυβέρνηση».

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης «Συμφωνίας των Πρεσπών» δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις