Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Σοκ από την υπόθεση βιασμού 14χρονου στην Εύβοια

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως, μετά την εξαφάνιση ενός 14χρονου αγοριού στις 29 Δεκεμβρίου από το σπίτι του στην Τριάδα Ευβοίας.



Η καταγγελία της μητέρας του στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων που αναζητούσε το παιδί της που είχε εξαφανισθεί, αποκάλυψε μια φρικιαστική ιστορία με θύμα τον 14χρονο και φερόμενους δράστες έναν 64χρονο Έλληνα και έναν 39χρονο Ινδό. 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το lamiareport.gr, σύμφωνα με την προανάκριση, το παιδί που κατάγεται από την Αλβανία, βρισκόταν στο σπίτι του 64χρονου, ο οποίος και το εξώθησε να συνευρεθεί με τον 39χρονο Ινδό.

Ο τελευταίος, οδήγησε το μικρό σε απόμερο χώρο εντός του προαυλίου του σχολείου της περιοχής, προκειμένου να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν και οι δύο άνδρες, ο πρώτος για μαστροπεία και ο Ινδός για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική έκθεση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελία Χαλκίδας. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις