Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ.


ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Η φωτογραφία που προέβαλε το STAR προκαλεί ρίγη. Τα πόδια της 21χρονης φοιτήτριας ήταν δεμένα με σχοινί όταν εντοπίστηκε στην παραλία. Σοιχείο που κατά τους δικηγόρους της οικογένειας αποκαλύπτει ότι οι
δολοφόνοι της δεν θέλησαν να της αφήσουν το παραμικρό περιθώριο επιβίωσης.
Τα δεμένα πόδια μαρτυρούν ότι οι δράστες δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η άτυχη φοιτήτρια να μπορέσει να βγει από το νερό. Δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να κρατηθεί στη ζωή. Δεν ήθελαν κανένα στοιχείο σε βάρος τους. Ήθελαν να της κλείσουν το στόμα, λένε οι δικηγόροι της οικογένειάς της.
PODIA_FOITHTRIA
Σοκάρει ωστόσο και η έκθεση του ιατροδικαστή που δείχνει πως η άτυχη κοπέλα υπέστη φρικτό βασανισμό στα χέρια των δραστών.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα χτυπήματα που είχε υποστεί τόσο με γροθιές όσο και με το σίδερο θα οδηγούσαν στο θάνατό της. Είναι ενδεικτικό ότι από το χτύπημα με το σίδερο στο κεφάλι κόπηκε μέρος του ενός της αυτιού.
Ακόμη και αν οι δολοφόνοι της δεν την έριχναν στη θάλασσα θα είχε πεθάνει, αναφέρει ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του.
makeleio.gr
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΣΗΣΗ ΤΗΣ!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις