Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΝΔ για παραίτηση βουλευτών: Ανοησίες Καμμένου, αγνοεί και το Σύνταγμα

«Ο ψεκασμένος κ. Καμμένος εξακολουθεί να διακινεί ανοησίες. Αγνοεί ακόμη και το Σύνταγμα», τονίζουν πηγές της ΝΔ

Αμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο παράλογο κάλεσμα του Πάνου Καμμένου να παραιτηθούν 101 βουλευτές για να μπλοκαριστεί η συμφωνία των Πρεσπών.


«Ο ψεκασμένος κ. Καμμένος εξακολουθεί να διακινεί ανοησίες. Αγνοεί ακόμη και το Σύνταγμα», τονίζουν πηγές της ΝΔ και προσθέτει: «Από το Σύνταγμα ρητά προκύπτει ότι η βουλή δεν διαλύεται και δεν προκηρύσσονται εκλογές ακόμη κι αν παραιτηθούν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Παρόλα αυτά η δική του παραίτηση, όπως και των προθύμων που στήριξαν την κυβέρνηση Τσίπρα είναι καλοδεχούμενη και πριν από τις 2 το μεσημέρι. Θα είναι η απαρχή εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος».

Ο κ. Καμμένος, νωρίτερα, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας «υπογράφω την δική μου παραίτηση πρώτος, αποδείξτε κ Μητσοτάκη ότι δεν θα ανακουφιστείτε με την ψήφο των εφιαλτών»

«Μέχρι τις 14:00 μπορούμε να μπλοκάρουμε την ψήφιση της συνθήκης των Πρεσπών παραιτούμενοι 101 βουλευτές, υπογράφω την δική μου παραίτηση πρώτος, αποδείξτε κ. Μητσοτάκη ότι δεν θα ανακουφιστείτε με την ψήφο των εφιαλτών. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις