Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

19χρονος Σύρος μετανάστης βίασε καθηγήτρια αφού πρώτα απείλησε να απαγάγει την οικογένειά της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες – Απειλές μέσω Snapchat εναντίον της 30χρονης μητέρας δύο παιδιών – Σοκ προκαλεί η πληροφορία πως ο 19χρονος βίασε την καθηγήτριά του μέσα στο σχολείο

Σάλος με υπόθεση βιασμού καθηγήτριας από 19χρονο Σύρο μετανάστη, τον οποίο είχε μαθητή στο Λύκειο στο οποίο δούλευε, έχει προκληθεί στη Σουηδία και ειδικότερα στην πόλη Nässjö, κοντά στο Γιόνκεπινγκ. Το νέο αυτό συμβάν επανέφερε στην επικαιρότητα της σκανδιναβικής χώρας τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος και τον έλεγχο ο οποίος πραγματοποιείται από τις αρμόδιες αρχές, προτού δοθεί άσυλο στους μετανάστες, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Όλα άρχισαν όταν ο νεαρός Σύρος βρήκε την καθηγήτρια και μητέρα δύο παιδιών, στο Snapchat. Ο 19χρονος έστελνε μηνύματα σε καθημερινή βάση, ζητώντας από την καθηγήτρια να ενδώσει στις σeξουαλικές του ορέξεις. Σε ένα εξ αυτών, ο Σύρος απείλησε ευθέως πως θα βιάσει την καθηγήτρια.
Σε άλλο μήνυμα, ο νεαρός μετανάστης απείλησε πως θα απαγάγει μέλη της οικογένειάς της, φωτογραφίζοντας τα παιδιά της, ζητώντας ξανά να κάνει σeξ μαζί της. Η καθηγήτρια, παρότι τρομοκρατήθηκε, δεν ενέδωσε. Τότε ο 19χρονος έθεσε σε εφαρμογή το τελικό του πλάνο. Παρακολούθησε την καθηγήτρια και μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, την έσυρε δια της βίας σε ένα δωμάτιο του σχολείου, κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε.
Όλα τα παραπάνω έγιναν τον Σεπτέμβρη. Η 30χρονη μητέρα υπέστη σοκ και όντας τρομοκρατημένη, δεν αποκάλυψε σε κανέναν το παραμικρό. Μερικές εβδομάδες αργότερα δεν άντεξε, κοινοποιώντας στο προσωπικό της μπλογκ στο ίντερνετ, την προσωπική της τραγωδία. Σε ένα κείμενο το οποίο χαρακτηριζόταν από οργή, η καθηγήτρια και μητέρα από τη Σουηδία, έγραψε πως «δεν έχει σημασία αν προκάλεσες με τη συμπεριφορά σου, δεν έχει σημασία αν προκάλεσες με τα σeξι ρούχα σου, δεν έχει σημασία αν ανταποκρίθηκες, δεν έχει σημασία αν γνωρίζεις το άτομο. Ένα όχι, είναι ένα γαμ….. όχι».
Η μητέρα των δύο παιδιών αποκάλυψε όλα όσα έζησε η ίδια μέσα στον χώρο της εργασίας της και με χιλιάδες άλλα παιδιά στο ίδιο κτίριο, προκαλώντας την επέμβαση των εισαγγελικών αρχών. Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα σήμερα, οι συγγενείς του Σύρου μετανάστη, που είχε γεννηθεί στη Δαμασκό, υπερασπίστηκαν τον 19χρονο, αναφέροντας ότι ο «βιασμός» είναι πιθανόν να ήταν μία «παρεξήγηση» ανάμεσά τους. «Πάντα είχε φιλενάδες, δεν είχε ανάγκη να βιάσει κάποια», τόνισε ο πατέρας του νεαρού Σύρου.
Το 19χρονος μετανάστης, πάντως, ήταν “διάσημος” στις σουηδικές αρχές, αφού στο παρελθόν είχε συλληφθεί για σωρεία αξιόποινων πράξεων, όπως κλοπή σε μαγαζιά, ναρκωτικά και αντίσταση κατά της αρχής. Η δίκη για την υπόθεση η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στη Σουηδία, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, ενώ ο 19χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Πηγή: diaforetiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις