Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Αποζημίωση «μαμούθ» από τον «Mr Jumbo» στον Υπάτιο Πατμάνογλου - ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

Oι προσφεύγοντες οι οποίοι διεκδικούσαν από την οικογένεια Βακάκη ποσό που ξεπερνούσε τα άνω 4 εκατομμύρια ευρώ

Στο ένα τρίτο «κούρεψε» το δικαστήριο το ποσό που ζητούσαν ως αποζημίωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα από την οικογένεια Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του τρίχρονου τότε παιδιού του, Παύλου στις 26 Φεβρουαρίου του 2017.



Ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News αναφέρεται στη σχετική δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες και η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι προσφεύγοντες οι οποίοι διεκδικούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να λάβουν ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ.

Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το χρονικό του δυστυχήματος
Στις 26 Φεβρουαρίου 2017, ο Γιώργος Βακάκης γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo είχε πέσει οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porsche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την ημέρα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου. Το ΙΧ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στα πλάγια της εθνικής οδού και σε αυτό επέβαιναν η σύζυγος και ο γιος του που τον περίμεναν να γυρίσει από την τουαλέτα. Νεκροί από την κομματιασμένη Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Νεκροί ανασύρθηκαν επίσης από το σταθμευμένο ΙΧ τόσο η Αποστολία Πατμάνογλου όσο και ο Παύλος Πατμάνογλου.

«Βγαίνοντας από το κτίριο είδα το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δύο να φλέγεται και έψαχνα σε κατάσταση σοκ τη σύζυγό μου και τον γιο μας που βρίσκονταν μέσα στα συντρίμμια απανθρακωμένοι. Είδα επίσης διασκορπισμένα στο χώρο φλεγόμενα συντρίμμια ενός άλλου αυτοκινήτου και δύο άλλα άτομα, ο ένας συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου εκτός αυτοκινήτου και οδηγός του διαμελισμένος», είχε καταθέσει αναφορικά με το περιστατικό ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Με την αγωγή που κατέθεσαν ένα χρόνο αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2018, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, οι γονείς του, οι γονείς της συζύγου του, τα αδέρφια της καθώς και η προγιαγιάδες του μικρού Παύλου στράφηκαν κατά του Mr Jumbo Απόστολου Βακάκη.

Όπως επίσης στράφηκαν και κατά της μητέρας και των δύο αδελφών του αδικοχαμένου Γιώργου αλλά και κατά της Ασφαλιστικής εταιρείας του μοιραίου οχήματος ζητώντας τα χρήματα για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν και για τις υλικές ζημιές – έξοδα που προκλήθηκαν από το τραγικό δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητούσε 2.012.636 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα χρήματα διεκδικούνται από συγγενικά πρόσωπα για την οδύνη που τους επέφερε ο θάνατος της Αποστολίας και του μικρού Παύλου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις